НовиниНовини1 грудня 2016

В'ячеслав Сміленко — Молодший аналітик (стажер) відділу досліджень — про своє стажування

Тепер, хочу розповісти про враження від самого стажування. Я працюю у відділі Research молодшим аналітиком. Робота з великими масивами даних та їх аналізом для мене є цікавою, тому я з кожним днем все більше переконуюсь у правильності власного вибору.

Одним із найважливіших елементів хорошої роботи для мене є дружній колектив. Можу з впевненістю сказати, що на стажуванні я його знайшов. З моїми колегами цікаво працювати, а коли в мене виникають деякі труднощі, вони завжди готові прийти мені на допомогу. І це надихає працювати. Кожен день я отримую масу нових вражень та корисного досвіду.

Ще одним позитивним елементом стажування є семінари, speak up тощо. Звичайно, не можна не згадати екскурсію до студій ТСН та Сніданок. Такі яскраві враження залишаться в моїй пам’яті на все життя, адже це неймовірні емоції: побачити студію не з екрану телевізору, а власними очима.

Насамкінець, згадуючи про свої сумніви з приводу подачі резюме, тепер можу сказати з впевненістю, що подолання власних сумнівів – це запорука щастя. Тому, не сумнівайтеся – дійте!

Читайте також