НовиниНовини13 лютого 2017

Аліна Зотько – Редактор сайту (стажер) – про своє стажування

Щастя - це лише момент, але 1+1 дозволяє розтягнути задоволення. Отримавши довгоочікуване «ТАК» з HR-відділу, це щастя триває й до сьогодні.

ВИХІД ІЗ ЗОНИ КОМФОРТУ

Я знала, що робота в одному з найуспішніших медіа-холдингів - це виклик і величезна відповідальність. Але мрія сама себе не здійнить. Треба брати долю у власні руки, щоб бути #ближче_до_ТБ.

Тому, хто стукає, - завжди відчиняють. Я постукала. Шлях був не простий: від відео-резюме, через тестове завдання, співбесіду і аж до сьогодні. Адже робота над собою, отримавши місце стажера на 1+1, лише розпочинається. 

НАВЧАННЯ ТА ПРАКТИКА

Такої концентрації практичних навичок і експрес-підготовки я ще ніколи не мала. Тут я вкотре впевнилась, що навчання у процесі роботи набагато ефективніше, аніж нагромадження теоретичного масиву, який може так ніколи й не знадобитися. Аналізуючи свої помилки, ти й сам шукаєш фахову літературу, щоб бути кращою для улюбленого каналу. Важливо мати #сміливість_зростати.

Стажери-редактори переважно працюють з матеріалами «Сніданку», а тому неочікувано для себе я стала експертом у дієтології, кулінарії, медицині, моді та зірковому житті. Приємно бути частиною великого організму і бачити результати своєї роботи. Захоплює почуття ейфорії, коли усвідомлюєш, що твою статтю прочитали щонайменш 3000 українців. Але в той же час - це велика відповідальність, адже найменший промах помітить багатотисячна аудиторія. На перших порах бувало, що я помічала помилки, лише прийшовши додому. Наступного дня я чимдуж бігла в редакцію, аби зайти в адмінку і виправити недоліки. Мусиш старатися, бо це #робота_яку_бачать_усі.

АТМОСФЕРА

Політика компанії спрямована на те, щоб її працівники завжди йшли в ногу з часом та були різносторонньо розвинуті. Так, влаштовуються лекції на медійну тематику, онлайн-тренінги для підтримки корпоративної політики, мовні клуби, щотижня надсилається дайджест останніх новин компанії. Цінності 1+1 - не пустий звук. Для мене важливі справедливість, чесність, сміливість та екологічно дружня політика. Приємно бачити поруч однодумців, що збирають батарейки та кришечки на переробку, сортують сміття та мають вело-парковку - і все з метою забезпечення сталого розвитку. 

Компанія 1+1 зробила благородну справу - дала можливість усім без винятку, людям без досвіду роботи чи навіть фахової освіти,  втілити свої найсміливіши мрії, вчитися у професіоналів і отримати перший #стаж. Організатори нарешті розірвали замкнене коло робота-досвід-робота. Дякую, що повірили. Нарешті я маю, заради чого прокидатися зранку з посмішкою :)

Читайте також