НовиниНовини23 квітня 2024

Триває реєстрація на головну HR-премію країни від Української Асоціації HR Pro та robota.ua

Нещодавно 1+1 media анонсували масштабне партнерство з одним із найпопулярніших сайтів з пошуку роботи robota.ua.

Так, у межах співпраці 1+1 media підтримуватиме проєкт HR PRO AWARDS — всеукраїнську премію для CEO та HR. Метою якої є посилення HR-сфери в українському суспільстві та підвищення рівня професійних практик, які існують у нашій країні.

«Для 1+1 media одним з важливих завдань в умовах повномасштабної війни є медійна підтримка проєктів, які сприяють розвитку корпоративної культури, системно працюючи над брендом роботодавця, створюючи проєкти для людей і про людей», — зазначила HR-директорка 1+1 media Ольга Мусійко.

HR Pro Awards — наймасштабніша щорічна Всеукраїнська премія для роботодавців, СЕО і HR-фахівців, що трансформують індустрію з 2021 року. Подія покликана не лише відзначати досягнення у професії, а й глобально сприяти розвитку вітчизняних HR-практик, підвищувати престиж професії та виводити ринок праці на принципово новий рівень.

Подати заявку на участь у HR Pro Awards 2024 можна до 13 травня на сайті за цим посиланням, а імена переможців стануть відомі 24 жовтня.

«Це шанс великому та середньому бізнесу заявити про себе. Сьогодні важливо не лише говорити про свої плани та проєкти, але й доводити їх реальність. Коли компанія подає свої проєкти на участь в премії HR Pro Awards і наші експерти ретельно аналізують кожну деталь, це свідчить про реальний успіх. Метрики стають доказом реалізації проєкту, результатів, які здобуто, і готовності показати світу свої досягнення. Не пропустіть нагоду виступити на великій сцені HR Pro Awards 2024. Подавайте свої заявки, адже ваш успіх заслуговує на визнання!», — зазначила Катерина Ковалевська, Head of supervisory board HR Pro Association та продюсерка HR Pro Awards. 

Експертне журі визначатиме переможців у 15 галузях і 14 номінаціях у двох категоріях — персоналії та проєкти. Стати учасниками HR Pro Awards 2024 можуть СЕО, HRD та HR BP, HR-інфлюенсери, рекрутери та HR-менеджери. Українські та міжнародні компанії, представники сегментів Big Enterprise, Small & Medium Business. 

«Участь у HR Pro Awards 2024 — шанс долучитися до найбільшої події у сфері HR, сформувати успішний бренд роботодавця, підтримати велику благодійну ініціативу, отримати визнання та позмагатися з найкращими з найкращих. Так, закликаємо фахівців реєструватися на участь у події та проявити себе, реалізуючи власні ідеї та амбітні цілі», — прокоментувала маркетинг-директорка robota.ua Юлія Далібук.

Окрім цього, у межах партнерства 1+1 media медійно підтримуватиме інші проєкти robota.ua: професійний день HR у форматі розважального шоу, що отримав назву Ейчаріночка та HR CAMP — щорічну наймасштабнішу конференцію для HR.

Читайте також