Newsplusplus28 April 2022

"The good always wins": episode 4 of the cartoon for children about Russia’s war in Ukraine

Українські кріейтори продовжують давати відсіч маніпулятивній дезінформації, яку розповсюджує рф, та зрозумілою для дітей мовою розповідати про війну в Україні. Так, 1+1 media, як один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі, спільно з Київською Анімаційною студією «Карандаш», Анімаград та Мамахохотала розробили 4 серію з циклу «Добро завжди перемагає». У новому епізоді автори розповідають діткам про важливість прояву цінностей та людяності навіть у найскладніші часи.

Крім того, у новій серії творці акцентують увагу глядачів на важливості підтримки тих, хто цього потребує найбільш, або ж не може самостійно подбати про себе. Зокрема, йдеться про беззахисних тварин, які в умовах війни залишаються без прихистку.

Проєкт наразі доступний українською, російською, англійською мовами та перекладатиметься на інші.

UA: https://youtu.be/RDNK8jZ5mQs.

RU: https://youtu.be/hPJx2rWUvgM.

EN: https://youtu.be/LB1KywcAXC4.

 «Разом з ідейними партнерами ми продовжуємо тримати опір на інформаційному фронті та створювати дитячий контент у тому числі. Для того, аби не лише боротися з відвертою пропагандою рф, яка націлена на найменших росіян, але й допомагати дорослим знаходити правильні слова для своїх дітей під час роз’яснення подій, які відбуваються в Україні. А також завдяки анімаційному контенту прищеплювати справжні людські цінності», — коментують в медіагрупі.

Сервісними роботами з анімації та втіленням творчих задумів продюсерів та режисерів займається Київська Анімаційна студія «Карандаш», яка працює на ринку з 2016 року. У цілому над реалізацією проєктів студії працює 73 художники та аніматори.

Read also