NewsNews29 July 2022

Match for peace. On July 29 Liverpool will host a grandiose football match in support of Ukraine

Крім цього, на стадіоні виступить швейцарський гурт Kadebostany з піснею «Another Sunrise», яка записана спільно з українськими вокалістками

Уже традиційно, після завершення футбольної гри, учасниця «Голосу країни» Інесса Грицаєнко виконає пісню, що є музичним символом пацифізму, — «Imagine» Джона Леннона. 

Ведучими художньої частини заходу стануть Тімур Мірошниченко («Сніданок з 1+1») та Маша Єфросініна. 

Організатори розповідають, що головна мета чергового матчу за мир — консолідація цивілізованого світу навколо драматичних подій в Україні, а також подяка за величезну допомогу й підтримку, яку у війні з рф  демонструє Велика Британія.

У межах телевізійної трансляції кожен глядач може долучитися до благодійного збору на допомогу у вирішенні важливих гуманітарних проблем України всі кошти перераховуються напряму на рахунки Міністерства соціальної політики України у НБУ. Збір коштів відбувається на спеціальному сайті події.

Ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб «Динамо» Київ та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України. Технічні партнери проєкту — компанії Alight та Profi. Співорганізатором благодійного туру є Максим Радуцький. 

Організацією виступів та художньою концепцією заходів займається команда 1+1 media, режисерами заходу стали TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів. 

Усі фінансові витрати в межах проєкту покриває футбольний клуб «Динамо» Київ. 

Read also