НовиниНовини18 жовтня 2021

Група 1+1 media розширює дистрибуційне портфоліо новим телеканалом про подорожі UTRAVEL

Довідка:

Група 1+1 media — один з найбільших медіахолдингів України, до складу якого входить 7 власних телеканалів (1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, 1+1 International, УНІАН, Бігуді) та 2 партнерські (Kvartal TV та Paramount Comedy), новинні ресурси ТСН.ua, Главред, інформаційне агентство «УНІАН», власні продакшн-підрозділи, партнерські платформи Київстар ТБ та Viasat, власна платформа 1+1 video, а також освітній проєкт 1+1 media school.

FILM.UA Group — медіагрупа, що створює і дистрибутує контент, а також надає повний спектр сервісів у цих галузях. Компанії та бренди під єдиною управлінською структурою є лідерами креативної індустрії України та успішно працюють на світовому ринку.

Star Media — виробник, дистриб'ютор та власник авторських прав на теле- і кінопродукти. Діяльність компанії спрямована на розвиток спільного виробництва разом з міжнародними партнерами та створення проєктів, орієнтованих на широку аудиторію. Компанія співпрацює з провідними телеканалами та онлайн-кінотеатрами, розвиваючи напрямок власних Pay TV каналів. Є найбільшим агрегатором контенту в YouTube на території СНД, має власний сервіс ContentScan, створений для боротьби з піратством. У 2021 році запустила власний онлайн-кінотеатр LAVA.

Читайте також