НовиниНовини3 вересня 2019

Вересень прем’єр на ПЛЮСПЛЮС

Абсолютними прем’єрами стануть проект власного виробництва каналу «Говоримо українською» та японсько-канадський серіал «Бакуган». Також у вересні ПЛЮСПЛЮС покаже нові серії та сезони мультфільмів: «Леді Баґ та Супер Кіт», «Елвін і Бурундуки», «Ніндзяґо».

2 вересня о 21:30 стартує пригодницький аніме-серіал «Бакуган». За сюжетом, з неба на головних героїв посипались картки, з яких виникла гра повна монстрів, особливої сили та паранормальних здібностей – Бакуган. Поступово гра з простої забавки переростає у дещо більше, у той час, коли монстри починають вільно мандрувати між галактиками.

2 вересня о 19:00 розпочнеться показ анімаційного серіалу власного виробництва каналу ПЛЮСПЛЮС «Говоримо українською», за підтримки Міністерства культури України. Соціально-важливий мультфільм розглядає конкретні ситуації про поширені мовні помилки. Трикутя, Квадрик і Кружко у легкій ігровій формі пояснюють норми сучасної української мови, для того, щоб говорити рідною мовою грамотно і чисто.

24 вересня на екрани вийдуть нові серії американсько-французького мультсеріалу «Елвін і Бурундуки». Улюблені бурундуки Теодор, Чіппет, Саймон і Елвін потраплять у нові авантюри, але залишаться такими ж бешкетниками.

Стартують й нові серії канадсько-датського анімаційного серіалу «Ніндзяґо». Вже наприкінці вересня на героїв знову чекатимуть нові випробування та захопливі битви.

З 22 вересня розпочнеться 3 сезон французько-корейського улюбленця глядачів, мультфільму – «Леді Баґ та Супер Кіт».  Цього сезону Леді Баг та Супер-Кіт продовжують свої пригоди. Разом з іншими супер-героями вони й далі боряться зі злом, що зазіхає на їх місто, а у денний час  продовжують бути звичайними підлітками, що закохані в одне одного і не здогадуються, хто ховається під маскою.

Читайте також