NewsNews7 May 2024

До міжнародного Дня HR-фахівців robota.ua проведе щорічне live-show «Ейчаріночка»

Мета цього дня — засвідчити внесок працівників галузі, які створюють корпоративні культури та працюють з персоналом.

Так, 5 років тому найпопулярніша платформа з пошуку роботи robota.ua започаткувала проєкт «Ейчаріночка» — щорічне онлайн-шоу розважального формату, що присвячене професійному Дню HR. Подія покликана не лише отримати нові знання, а й зарядити позитивом, мотивацією та отримати інсайти, які допоможуть досягти успіху в кар’єрі та житті. Захід відбудеться в понеділок, 20 травня, в онлайн-форматі на YouTube-каналі robota.ua.

«В умовах повномасштабної війни дуже важливо знаходити власні точки опори та не припиняти розвиватись і навчатись. Так, 1+1 media радо підтримує проєкти, які є важливими для HR-сфери України й посилюють її в такий важкий для нашої країни час. “Ейчаріночка” — одна з таких ініціатив, яка зможе надихнути та змотивувати HR-фахівців розвивати бренди роботодавців та створювати власні проєкти для людей і про людей», — зазначила HR-директорка 1+1 media Ольга Мусійко.

На всіх учасників чекає насичена програма, серед інтерактивів: пряма трансляція з відомої знімальної студії, інтерактивні квізи та ігри, цікаві HR-новини, зіркові гості та експерти, та, звичайно ж, заряд натхнення та командного духу. Модераторами заходу стануть HR-експертка Юлія Гончар і телеведучий Роман Міщеряков.

Реєстрація на «Ейчаріночку» доступна за цим посиланням, участь безкоштовна. 

«Ейчаріночка - це не просто можливість зарядитися позитивними емоціями, це важлива ініціатива від robota.ua, спрямована на підтримку та мотивацію української HR-спільноти. 

20 травня ми вже вп'яте об'єднаємо професіоналів з різних галузей, щоб разом переосмислити робочі будні під новим кутом, обмінятися цінними ідеями та досвідом. Запрошуємо вас відсвяткувати міжнародний день HR-менеджера та відзначити досягнення нашого ком'юніті разом. На вас чекають нові формати та активності від robota.ua!», — прокоментувала маркетинг-директорка robota.ua Юлія Далібук.

Окрім цього, в межах партнерства 1+1 media медійно підтримуватиме інші проєкти robota.ua, зокрема HR CAMP — щорічну наймасштабнішу конференцію для HR.

Read also