НовиниНовини22 березня 2024

1+1 media та robota.ua анонсують масштабне партнерство

Нещодавно 1+1 media стала медіапартнером найпопулярнішого сайту з пошуку роботи robota.ua.

Так, компанії планують масштабну стратегічну співпрацю, метою якої є посилення HR-сфери в українському суспільстві, а її прояви — сприятимуть підвищенню рівня професійних практик, які існують у нашій країні.

«Упродовж останніх 13 років компанія 1+1 media інвестує в розвиток корпоративної культури, системно працюючи над брендом роботодавця, створюючи проєкти для людей і про людей. Так, маємо надію, що це партнерство надихне сотні компаній ставати архітекторами власних команд і реалізовувати амбітні цілі та задачі, посилюючи HR-сферу України разом — особливо в умовах повномасштабної війни», — зазначила HR-директорка 1+1 media Ольга Мусійко.

Крім того, компанії співпрацюватимуть над електронним довідником з реінтеграції ветеранів на робочому місці в межах проєкту «Життя після шрамів», який незабаром буде проанонсовано додатково. 

«Щороку robota.ua запускає низку проєктів, спрямованих на підтримку української HR-спільноти та розвиток корпоративно-соціальної відповідальності. Ми щиро раді не лише продовжити свою роботу в цьому напрямку, а й масштабувати її завдяки стратегічній співпраці з нашим медіапартнером, найбільшим медіахолдингом в Україні – 1+1 media. Ми віримо, що синергія наших потужних команд принесе велику користь та стане каталізатором інноваційних змін українського ринку праці», — прокоментувала маркетинг-директорка robota.ua Юлія Далібук.

У межах партнерства 1+1 media медійно підтримуватиме проєкти robota.ua: HR PRO AWARDS — всеукраїнську премію для CEO та HR, професійний день HR у форматі розважального шоу, що отримав назву Ейчаріночка, а також HR CAMP — щорічну наймасштабнішу конференцію для HR.

Читайте також