НовиниНовини20 березня 2024

Добірка книжок Іванни Найди, генеральної продюсерки телеканалу ПЛЮСПЛЮС

Нагадаємо, що 1+1 media та національна книжкова платформа Yakaboo обʼєднали зусилля задля популяризації української мови, літератури та підтримки військових.

У межах партнерства ми продовжуємо ділитися добірками з найактуальнішими творами та книжковими рекомендаціями від ведучих і менеджерів 1+1 media.

На цей раз ділимось добіркою книжок від Іванни Найди, генеральної продюсерки телеканалу ПЛЮСПЛЮС.

Ця добірка книг – про розмаїття. Адже зосередженість на саморозвитку (що є вирішальною складовою успіху в будь-якій роботі) означає не лише активне вивчення професійної літератури, а й регулярне споживання різноманітних мистецьких творів. Переконана: здатність інтерпретувати тенденції сучасної літератури й культури дозволяють створювати якісні продукти у сфері продюсування та закладати в них сенси, здатні зворушити й надихнути аудиторію.

«Людина на перехресті. Роздуми про екзистенційний інтелект». Ігор Козловський 

Роздуми про глибинні питання людської особистості й внутрішню свободу від, без перебільшення, Великої Людини. Я особисто мала честь бути студенткою Ігоря Анатолійовича – це були незабутні лекції, наповнені інтелектом, гумором, людяністю, безмежними знаннями та досвідом. Ця книга зробить вас кращими.

«Парадигми мислення». Джоел Баркер 

Парадигма – це система поглядів і уявлень, в межах якої ми сприймаємо світ та передбачаємо його майбутнє. Відомий футуролог Джоел Баркер стверджує, що мистецтво розпізнавати зародження нової парадигми й вчасно знаходити їй застосування  можна опанувати. І якщо саме в майбутньому нам доведеться провести решту життя, Джоел Бартер пропонує заздалегідь познайомитися  з ним.

«Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності». Сергій Плохій 

Автор книги Сергій Плохій – професор Гарвардського університету, один з провідних фахівців світу з історії України та Східної Європи. Книга написана легко й доступно. Якщо ви вирішили заглибитися в українську історію, але не готові поринати в складні історичні оповіді, – ця книга для вас.

«Ключі сили». Світлана Ройз 

Ця книга для дітей і батьків.  Вона про свідоме проживання дітьми таких  емоцій, як страх, злість, сум, печаль і навіть радість, від відомої української психологині Світлани Ройз. Світлана від дня створення телеканалу ПЛЮСПЛЮС є нашим консультантом-психологом – і я можу з впевненістю рекомендувати її як світлу й дуже професійну людину. До речі, в співпраці зі Світланою телеканал  ПЛЮСПЛЮС зараз працює над створенням серії мультфільмів на  теми, які якраз підіймаються в книзі.

«Книга Love»,  «Книга Love 2.0. Любов і війна», «Книга Love 3.0. Любов, що перемагає»   

Ці збірки поезій – це вірші про кохання від українських поетів та поеток – і класиків, і сучасних. Це книги, які під рукою: книги-настрій, книги-зупинки, книги-перезавантаження. Ти просто відкриваєш її на будь-якій сторінці – і, наприклад, бачиш це:

«…і коли вже довкола пахне війною

І вже розгортаються перші битви

Говори зі мною, говори зі мною

Бо словом також можна любити»

Молитва, Юрій Іздрик

Читайте також