НовиниНовини20 березня 2024

Як дивитися телеканали 1+1 media на Київстар ТБ за вигідними умовами

Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ анонсувала знижки до 56% в березні на популярні пакети, тож канали 1+1 media стали для українців ще доступнішими

Київстар ТБ до 31 березня 2024 року надала вигідні умови для оформлення підписок на платформу, а саме в межах двох найпопулярніших пакетів. Підписка на пакет «Сімейний» на 3 місяці дозволить зекономити 34% від вартості, а річного — 41%.  Щодо пакета «Преміум HD», то його можна придбати на 3 місяці з економією 46%, на рік зі знижкою 56%.

Пакет «Сімейний» надає доступ до 340 ТВ-каналів та 18 тисяч фільмів, мультфільмів, серіалів та шоу, а пакет «Преміум HD» — до 400 ТВ-каналів, 20 000 фільмів, мультфільмів, серіалів і шоу. Серед них і канали 1+1 media, що доступні за підпискою — 1+1 Україна, ТЕТ, 2+2, Бігуді та Kvartal TV. А ось ПЛЮСПЛЮС та УНІАН можна традиційно дивитися без додаткової плати, попередньо авторизувавшись на Київстар ТБ за номером телефону. 

Кожен з пакетів дозволяє підключати 10 пристроїв до одного акаунту та дивитись контент на п’яти пристроях одночасно. Також користувачі можуть створити дитячий профіль, під’єднавши його до свого акаунту, щоб захистити дитину від перегляду небажаного контенту.

Знижка на довгі пакети розповсюджується для нових та активних користувачів платформи кіно та телебачення незалежно від мобільного оператора зв’язку та інтернет-провайдера. 

Щоб оформити підписку на один з двох акційних пакетів, оберіть його у додатку Київстар ТБ в розділі «Пакети» та оплатіть банківською карткою суму за весь період. 

Нагадаємо, що  на Київстар ТБ доступні добірки з популярним контентом 1+1 media, які можуть переглядати без авторизації та безоплатно абсолютно всі глядачі на всіх пристроях. Вони сформовані з понад 2 000 годин улюблених продуктів телеканалів груп та згруповані за жанрами: Драма+, Команда+, Гумор+, Реаліті+, Історія+, Містика+. Добірки вже відзначилися значною популярністю серед глядачів Київстар ТБ.

Читайте також