НовиниНовини22 травня 2017

Кадрові новини в 1+1 медіа

Сьогодні, 23 травня, до команди 1+1 медіа приєдналась Вікторія Романова, яка обійме посаду Керівника напрямку стратегічного планування в межах департаменту стратегії та розвитку.

 Вже понад півроку ми розробляємо цей напрямок та працюємо над оновленням стратегії групи. Я щиро рада, що Вікторія приєдналась до команди саме зараз, адже попереду етап впровадження стратегії та реалізації нових ініціатив. Впевнена, її досвід системних перетворень та розуміння зовнішніх ринків сприятимуть ефективній роботі», − прокоментувала Анна Ткаченко, Директор по стратегії і розвитку групи.

«Я рада приєднатись до команди "1+1 Медіа" та долучитись до розвитку одного з лідерів медійного ринку країни. Сподіваюсь, що мій багаторічний телевізійний досвід буде корисним та допоможе в реалізації нових завдань та амбітних планів. Напрям стратегічного планування розглядаю як один із основних стовпів сучасного бізнесу та переконана в необхідності впровадження цього інституту в усіх сферах ділового життя. Я щиро дякую Національній суспільній телерадіокомпанії України за досвід, знання, уроки та десятки реалізованих проектів. З нетерпінням чекаю на нові знання, досвід, можливості та емоції», − прокоментувала Вікторія Романова.

Раніше Вікторія працювала в Національній Телекомпанії України, де відповідала за процеси координації міжнародної діяльності телекомпанії, членства в міжнародних організаціях, двосторонньої співпраці з іноземними мовниками та партнерами, координувала процес трансформації НТКУ та створення Суспільного мовлення України.

Читайте також