НовиниНовини21 березня 2024

Doc Kyiv Fest: Оголошено журі Пітчингу кінопроєктів

Проєкти на стадіях Development та Work in progress, які візьмуть участь в Пітчингу 

Doc Kyiv Fest, оцінюватиме професійне журі у складі:  

Тетяна Гребенік 

Генеральна креативна продюсерка напрямку нон-скріптед телеканалів ICTV, ICTV2 та Starlight.Doc, шоураннерка, редакторка, сценаристка. Креативна продюсерка проєкту “Медіа Меморіал”, присвяченого вшануванню памʼяті загиблих під час повномасштабної війни працівників медіа індустрії. Продюсерка та редакторка документальних фільмів “Фото з війни”, “Рейв Толока”, документально-публіцистичного циклу “Рецепти пропаганди”. Продюсерка проекту “Кремль.Гібридна війна”, “Сталеві”. 

Люсі Кон

Головна редакторка Storyville, міжнародного напряму повнометражних документальних фільмів BBC. Вона є лідером галузі, а також членкинею документальної ради EBU та консультативного комітету Единбурзького телефестивалю.

Андрій Котляр 

Український кінооператор та продюсер. Член кінооб’єднання Вавилон 13, Української кіноакадемії та Спілки кінематографістів України. Виконавчий директор фестивалю кінооператорського мистецтва «Кіноко». В його доробку такі роботи, як «Сильніше ніж зброя», «Східняк», «Поміж Кадрами», «Зошит війни», «День Незалежності», «Залізні метелики».

Геннадій Кофман

Продюсер, член Європейської та Української кіноакадемій, співзасновник та член правління Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Працював як  незалежний журналіст, сценарист, режисер.  У 1992-у заснував у Харкові кінокомпанію Магіка-фільм – одну з перших незалежних продакшен компаній в Україні. Як продюсер створив декілька мальованих анімаційних фільмів, а також більш ніж 50 документальних фільмів, зокрема  «В. Сильвестров», «Причинна», «Дельта», «Жива Ватра», «Дибук. Історія мандрівних душ».

Марія Панченко

Директорка з контенту MEGOGO, має 16-річний досвід у сфері медіа-менеджменту. Починала кар'єру у 2008 році на музичному каналі MTV Ukraine. З 2010 до 2017 пройшла шлях від керівника відділу контентом до директорки телеканалу однієї з найбільших українських медіа-груп. До команди департаменту контенту медіасервісу MEGOGO Марія долучилась у 2018, де за декілька років очолила напрямок. 

Журі обере переможців в двох конкурсах, кожен з який отримає грошовий приз у розмірі 25 тисяч гривень.

Пітчинг відбудеться наживо в кінотеатрі “Планета Кіно” (РЦ "Блокбастер", проспект Степана Бандери, 34B). 

Чекаємо на вас на фестивалі глядацького документального кіно Doc Kyiv Fest вже 28-30 березня. 

Щорічний міжнародний фестиваль середньометражного глядацького документального кіно Doc Kyiv Fest заснований Громадською Організацією “Кінофест” та організований разом з медіакомпанією StarlightMedia та Одеським міжнародним кінофестивалем. 

 

Генеральний інформаційний партнер: ICTV2
Медіапартнер – 1+1 media
Інформаційний партнер – Prokino 

Партнери церемоній відкриття та закриття: 

«Київхліб» – лідер ринку по виробництву хліба, хлібобулочної продукції та кондитерських виробів. 

Кондитерська фабрика «Лагода» - український виробник кондитерських виробів, печива та вафельної продукції.

Flint – Зроби своє нестримне Flintкриття

BIG BOB — енергія життя НОН-СТОП

Читайте також