НовиниНовини1 жовтня 2018

1+1 медіа назвала імена переможців пітчингу The Next Big Thing. Generation

28 вересня відбувся фінал масштабного пітчингу The Next Big Thing. Generation. Переможців конкурсу було визначено серед ТОП-10 учасників у номінаціях «X-серіали» та «Z-веб-формати», які захищали свої ідеї особисто перед професійним журі.

Переможцем пітчингу у номінації «X-серіали» став Березенчук Олег з комедійним ситкомом «Люстрований», а в номінації «Z-веб-формати» перемогу здобув Розенгурт Роман із ідеєю серіалу для каналу на YouTube – «Ангел несмерті». Крім того, у номінації «X-серіали» спеціальну відзнаку отримала Ірина Ємець із біографічним серіалом «Хохлацкая королева».

Друге місце у «X-серіалах» отримав Петров Юрій з комедійним скечкомом «Старі справи», у «Z-веб-формати» обрали автора комедійного тревел-шоу для YouTube Стуруа Автанділа із «The road to Mr. Bean».

Володарем третього місця у номінації «X-серіали» було обрано Волосюка Віталія з ідеєю про видобуток бурштину «Прокляття жовтого дракону». Третє місце у номінації «Z-веб-формати» здобула авторка ідеї YouTube-каналу Міназова Наталія за ідею «Діти. Діди. Гаджети».

Детальніше із ідеями переможців можна ознайомитись на сайті проекту.

«Саме завдяки таким проектам, ми відкриваємо дорогу молодим та вітаємо нові таланти. Цьогорічний The Next Big Thing група 1+1 медіа провела вже всьоме. Перш за все, це унікальна можливість отримати розгорнутий зворотній зв'язок професіоналів щодо твоєї ідеї. Отримані 900 робіт свідчать не лише про активність українців, але й демонструють дійсно високий рівень поданих заявок учасників, а ідеї переможців дійсно мають всі шанси після реалізації стати успішним продуктом на телевізійному та діджитал ринках», – коментує генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, володарі перших місць отримають реалізацію ідеї. Друге місце у номінації «X-серіали» – це просування і підтримка формату серіалу на міжнародному ринку із метою продажу. Друге місце у номінації «Z-веб-формати» – повний консалтинг ідеї від команди 1+1 Digital. Володарі третіх місць отримають безкоштовне навчання  у Вища школа Media & Production за обраним напрямком.

По завершенню церемонії нагородження, у креативному просторі iZONE відбулась закрита вечірка за участі зірок українського шоу-бізнесу та популярних блогерів. Захід відвідали зірки серіалу «Школа», учасники проекту «Танці з зірками», співак LAUD, Наталка Карпа, Анжеліка Рудницька, актор Дмитро Ступка, ведучий В’ячеслав Соломко, Неля Шовкопляс та багато інших.

 

Читайте також