НовиниНовини7 липня 2021

1+1 media school запускає оновлений курс «Продюсер Big Entertainment Shows» з Володимиром Завадюком

«Ми дуже натхненно готували оновлену програму, адже останні роки саме курс за кураторства Володимира Завадюка є одним з найпопулярніших серед студентів школи. Відтепер на курсі буде ще більше практики, ще більше спікерів та освітніх пропозицій для студентів. Також ми пропонуємо онлайн-формат проходження курсу і з досвіду минулих років очікуємо, що до навчання доєднаються охочі з різних куточків світу. Пишаємось випускниками курсу, які тепер створюють найпопулярніші розважальні шоу на телеканалі 1+1», — розповідає Юрій Білокур, керівник 1+1 media school.

«Створюючи Big Entertainment Shows 1+1, ми співпрацюємо з багатьма топовими представниками креативного кластера не лише України, а й світу. Така синергія дозволяє нашим адаптаціям традиційно входити в перелік кращих як за професійною оцінкою форматників, так і глядацькою любов'ю. Не буде перебільшенням сказати, що наша команда володіє унікальним досвідом створення великих розважальних шоу та їх продюсування, тому залюбки ділитимемось знаннями та навичками в межах курсу. Крім цього, впевнений, що зіркова команда курсу, яку я запросив долучитися до навчання, надихне студентів на нові звершення », − коментує Володимир Завадюк, керівник департаменту Big Entertainment Shows 1+1, а також креативний продюсер проєктів «Танці з зірками», «Голос країни», «Голос. Діти», «Ліпсінк Батл» та «Маскарад».

Курс «Продюсер Big Entertainment Shows» стартує 25 серпня, детальніше з програмою можна ознайомитись на сайті медіашколи.

Читайте також