НовиниНовини20 травня 2021

1+1 презентував нове денне інфотейнмент-шоу «Твій День»

Окрім того, «Твій день» — єдиний телевізійний проєкт, у якого буде свій саундтрек. Його автором виступив Арсен Мірзоян, який наживо презентував музичну композицію гостям вечора.

Захід відбувся в затишному закладі на Подолі, прикрашеному яскравою фотозоною та декораціями із справжньої зелені, з лимонами  — символом проєкту, свічками та ліхтариками. Запрошених зірок, ведучих, блогерів та журналістів пригощали брендованими лимонадами, тортом у вигляді корзини з лимонами від Manzhosova patisserie, ігристими напоями та іншими стравами.

На презентацію шоу «Твій День» завітала програма «Світське життя» з Катериною Осадчою. Серед гостей вечора були музичний гурт «KAZKA», акторка Дар’я Петрожицька, співачки Анна Трінчер, Ліда Лі, Ніно, актор Руслан Ханумак та його дружина і блогер Аліна Шаманська, учасниця «Жіночого кварталу» Марта Адамчук, дружина Юрія Ткача Вікторія з донькою Лізою, учасник шоу «Танці з зірками» Сергій Мельник, блогер Раміна Есхакзай із нареченим, Таня Бобрикова, Віта Буланна. Підтримати ведучих «Твого дня» прийшли їхні родини: дружина Тімура Мірошниченка Інна, дружина Влада Ями Ліліана із сином Леоном, доньки Ірини Ванникової Марія і Дарина.

Насолодитися фантастичним вечором прийшли ведучі 1+1 Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Святослав Гринчук, Соломія Вітвіцька, Олександр Попов та Валентина Хамайко

Нагадаємо, над новим інформаційно-розважальним проектом «Твій День» працює команда професіоналів «Сніданку з 1+1» і ЖВЛ.

У новому проєкті, який буде виходити в ефір по буднях, глядачі разом з ведучими та запрошеними гостями і експертами зможуть прожити головні події дня, у легкому і невимушеному форматі дізнатись деталі, почути поради та обговорення у студії. Особливістю нового проєкту «Твій День» є те, що в прямому ефірі глядачі зможуть безпосередньо комунікувати з проєктом: висловлювати свою думку і навіть впливати на хід подій в студії — ставити питання, пропонувати теми, брати участь в голосуваннях, вікторинах і опитуваннях та інше. Крім того, ведучі спілкуватимуться з цікавими гостями та експертами, розбиратимуть актуальні теми, ділитимуться оригінальними лайфхаками, обмінюватимуться корисними порадами з питань безпеки, здоров'я, фінансів тощо.

Прем’єра проєкту «Твій День» відбудеться  вже  24 травня об 11:15 на 1+1.

Читайте також