НовиниНовини19 вересня 2019

1+1 media розпочинає мовлення у HD-якості

З вересня група 1+1 media розпочинає показ каналів медіахолдингу в HD-форматі. Першим каналом, який мовитиме в HD-версії, стане 1+1. Ексклюзивну можливість його трансляції з 19 вересня вже отримала платформа платного телебачення «Домашнє ТБ», спільний проект 1+1 медіа з телеком-оператором «Київстар».

«Українське ТБ продовжує стрімко рухатися в бік якісного телебачення, і це не може не тішити. Ми продовжуємо створювати додаткову цінність для абонента, даючи якісно іншу «картинку», та продовжуємо давати додаткові переваги прогресивним операторам, які інвестують в технології. Важливо, що це повноцінна HD-версія каналу, яка відрізняється від SD одним – це значно кращим зображенням. Більше 90% контенту на каналі вже йде у високій якості. Що стосується ексклюзивності «Домашнього ТБ», то вони першими підписали контракт на права у 2020 році, відповідно першими отримують доступ до цього контенту», ‒ прокоментував Ярослав Пахольчук, керівник напряму платного телебачення, виконавчий директор 1+1 media.

Наразі можливість дивитись програми каналу 1+1 в HD-якості доступна користувачам «Домашнього телебачення» від Київстар всіх тарифних планів без додаткової плати. Послуга «Домашнього ТБ» входить у тарифну лінійку «Все разом», яка включає послуги мобільного зв’язку, домашнього фіксованого інтернету та, безпосередньо, телебачення, що дозволяє економити до 50% на оплаті даних послуг. Дізнатись більше про тарифні плани «Все разом» можна за посиланням.

Головними перевагами «Домашнього телебачення» є великий вибір телеканалів, висока якість зображення та звуку, більше 1000 фільмів та серіалів у відеобібліотеці, а також функція «Пауза» та «ТВ-архів». За одну абонплату клієнти Київстар можуть дивитись різні фільми та програми на чотирьох пристроях (телевізор, комп'ютер, планшет та смартфон). Наразі, послуга доступна для підключення від 80 грн. на місяць для всіх клієнтів компанії, котрі користуються фіксованим інтернетом Київстар.

Також у групі наголосили, що наступними кроками команди холдингу є запуск HD-версій каналів 2+2 і ТЕТ вже на початку 2020 року.

Читайте також