НовиниНовини14 грудня 2017

Ворохоб Максим - Черговий інженер Групи ІТ-підтримки (стажер)

Всім привіт! Мене звати Максим і я студент 5 курсу. Навчаюсь за спеціальністю телекомунікації. Мені все життя казали, що за спеціальністю я не буду працювати все одно, але інформаційними технологіями я займався з самої школи і тому для себе вирішив, що краще обрати одну дорогу, вивчати та займатися тим, що дійсно цікаво. На 3 курсі університету я вирішив піти нарешті працювати за спеціальністю. Я рік працював в інтернет-провайдері, але ту інформацію та ті обсяги роботи, які мені там давали – для мене було замало. І ось я вирішив рухатись далі в своєму направленні, випадково натрапив на вакансію стажера ІТ-підтримки і вирішив спробувати себе в цьому крупному медіахолдингу.

Коли вперше прийшов на співбесіду в головний офіс мене вразили яскраві стіни приміщення 1+1. Ці сходинки, які рахують скільки калорій ти спалюєш коли підіймаєшся до гори, коридори, які названі вулицями. Загалом – мені дуже сподобалось.

                Після співбесіди, наступного дня, я вже приступив до стажування. Дружній колектив, досвідчені наставники, освіченість кожного співробітника компанії – надавало мені сили приходити сюди знову і знову, навіть коли в мене був вихідний.

                Перший час, це приблизно місяць, я знайомився з «кухнею» де це все готується, де відбувається підготовка до випуску матеріалу в ефіри, де ведуться трансляції. Після того як я ознайомився з компанією, я почав ходити на якісь завдання разом зі своїм наставником. Так, звісно, в мене вже був певний багаж знань у цій сфері, але так використовувати теоретичні знання я ще не вмів. Я паддаван свого наставника і навіть зараз (якщо дивились зоряні війни – то зрозумієте)).

Чим же я тут займаюся? Я підтримую роботу програм, якими користуються співробітники, стабільно роботу всього обладнання в офісі та роботу сервісів, якими користуються співробітники компанії.

                Ось уже 3 місяць я сюди ходжу із задоволенням, я виконую різного роду завдання і вже без допомоги моїх наставників. Можу сказати, що влився в цей колектив, тут мені дуже подобається. Теорія теорією, але без практики ти не зможеш вирішувати складні завдання. Я сподіваюсь, що залишусь тут і надалі. За ці 3 місяці я дізнався дуже багато інформації, яку, до речі, закріпив на практиці і за це я вдячний департаменту в якому я працюю і взагалі компанії, яка створила програми стажування різних напрямів!

З гордістю можу сказати «1+1 медіа змінює світ на краще»!

Читайте також