НовиниНовини15 грудня 2020

Алла Мазур і Наталія Мосейчук потрапили до рейтингу 100 найвпливовіших українців

Наталія Мосейчук вже чотири роки поспіль є кураторкою премії Global Teacher Prize Ukraine, на якій вона присуджує власну номінацію «Вибір серцем» вчителям, які навчають дітей з важкими захворюваннями.

До рейтингу «100 найвпливовіших українців» разом з телеведучими 1+1 Аллою Мазур і Наталією Мосейчук увійшли перші особи держави, церков, мери міст, політики з різних таборів і сфер впливу, великі підприємці, фінансисти та зокрема, уповноважена ВР у правах людини Людмила Денисова, пані голова Національної ради з питань телебачення і зв'язку Ольга Герасим'юк, пані голова Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич, Оксана Пакольчук — директорка Amnesty International Україна, виконавча директорка Українського Культурного фонду Юлія Федорів, Віталій Пчолкін, видатна у всьому світі українська тенісистка Еліна Світоліна та Андрій Шевченко в одному рейтингу.

Обирали топ-100 впливових людей України редакція «Фокусу» спільно з експертами, які мають найбільший вплив на політичні, економічні, суспільні та культурні процеси в країні. Серед них політики, бізнесмени, артисти, спортсмени, журналісти, громадські діячі.

Нагадаємо, що восени 2020 року Алла Мазур та Наталія Мосейчук, а також Лідія Таран та Катерина Осадча, потрапили до рейтингу «100 найвпливовіших жінок України».

Читайте також