НовиниНовини27 травня 2022

Артисти з потужною проукраїнською позицією виступлять під час благодійного телемарафону Save Ukraine

У неділю, 29 травня, о 20:00 СЕТ (21:00  за Києвом) одночасно в столицях Німеччини та України пройде другий благодійний телемарафон Save Ukraine #StopWar. Мета заходу залишається незмінною — привернути увагу світової спільноти до драматичних подій, що відбуваються в Україні, зібрати кошти для закупки медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим, зокрема придбати хірургічні рентген апарати С-арки. Фандрейзинг відбуватиметься через глобальну ініціативу United24, а всі донати будуть автоматично перераховані на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров'я. 

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується командами 1+1 media, фестивалю Atlas, Суспільне,  Київстар, футбольного клубу «Динамо Київ» та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ. 

В Україні телемарафон показуватимуть телеканали 1+1, 2+2, ТЕТ, ICTV, СТБ, Новий, М1, Україна, Україна 24, UA:Перший, UA:Культура, регіональні канали Суспільного мовника, Інтер та Рада, платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ та 1+1 Video, а також YouTube-канали 1+1 та Atlas Festival.

Сайт проєкту — https://saveukraine.1plus1.ua/  

 

Читайте також