НовиниНовини29 серпня 2020

Бекстейдж проєкту «Танці з зірками» від 1+1 Digital

Команда 1+1 Digital продовжує підсилювати телевізійні проєкти 1+1 media актуальними digital-рішеннями. Цього разу приємний бонус чекає на глядачів нового сезону шоу «Танці з зірками»: бекстейдж, створений прямо під час недільного ефіру. Перший випуск вийде вже 31 серпня на YouTube-каналі «Танці з зірками» і надалі бекстейджі з’являтимуться щопонеділка.

На бекстейджі глядачі, разом із ведучим Даніелем Салемом, учасником минулого сезону «Танців з зірками», зможуть побачити найяскравіші моменти виступів, а також ближче познайомитися з учасниками й хореографами проєкту, привідкрити деталі підготовки й залаштунків прямих ефірів.

Окрім цього, бекстейдж порадує глядачів конкурсами та незвичним інтерактивом від партнера проєкту myMeest — «Танцюйте, вам посилка», де на шанувальників шоу чекатиме чимало подарунків і приємних сюрпризів.

Також команда 1+1 Digital розробила нову функцію, завдяки якій знамениті учасники «Танців з зірками» стануть ще ближчими до глядачів. Просто під час перегляду шоу в прямому ефірі користувачі мобільного додатку 1+1 video зможуть обрати зіркового учасника й поставити йому будь-які питання. Найцікавіші з них ведучі балкону озвучать парі чи зірці-учаснику просто під час прямого ефіру. А інші відповіді на свої питання глядачі дізнаються вже у понеділок на бекстейджі з Даніелем Салемом.

«Ми тішимося тим, що співпраця телевізійного й діджитального ресурсів усередині 1+1 медіа продовжує приносити успішні результати. Така взаємодія команди 1+1 Digital і команди Великих розважальних шоу Володимира Завадюка, дозволяє доповнювати ефіри новими можливостями для наших глядачів і робити їх ще ближчими до учасників та історій, які розгортаються в шоу. Окрім того, онлайн-платформа відтепер стає додатковим майданчиком для двосторонньої комунікації з глядачем. Тож вважаю, шанувальники шоу оцінять таку інтеграцію діджиталізації до танцювальних баталій нового сезону», — розповідає Анна Ткаченко, директорка 1+1 Digital та Інновації.

Нагадаємо, що прямі ефіри «Танців з зірками» можна переглядати на 1+1 video в режимі онлайн. Також активною залишається функція «Суперголос» (суперголос дорівнює 7 звичайним голосам), за допомогою якого можна проголосувати за учасника шоу прямо на платформі. «Суперголос» стане доступним, починаючи з другого прямого ефіру.

Ознайомитися з повною бібліотекою платформи 1+1 video, а також замовити тестовий доступ безкоштовно можна за лінком: https://1plus1.video/ 

Читайте також