НовиниНовини17 квітня 2019

Благодійний фонд «Ти не один» став лауреатом національного конкурсу «Благодійна Україна»

Вчора, 16 квітня, благодійний фонд «Ти не один» групи 1+1 media, який був створений у 2017 році задля всебічного сприяння розвитку суспільства, допомоги хворим дітям та воїнам АТО, вдруге отримав нагороду національного конкурсу «Благодійна Україна». Під час церемонії нагородження найкращих доброчинних організацій й реалізованих в Україні практик фонд «Ти не один» був відзначений титулом «Янгол добра» та здобув перемогу у номінації «Благодійність медіа».

«Ця нагорода, передусім, є відзнакою роботи, яку проводить команда фонду групи 1+1 media для залучення якомога більшої кількісті небайдужих громадян до благодійності. Сподіваюсь, що наступного року кількість благодійників-номінантів буде ще більшою, то ж закликаю засоби масової інформації приєднуватися та системно долучатися до благодійності, брати участь у реалізації доброчинних проектів, які для когось є життєво-важливими», - прокоментувала Марина Гриценко, керівник благодійного фонду «Ти не один».

Нагадаємо, що робота фонду «Ти не один» сконцентрована на трьох основних напрямках: розвитку нації, яка мріє про втілення бажань тяжкохворих дітей, допомозі в пошуку шансу на одужання, а також реабілітації батьків хворої дитини; розвитку освітньої сфери в Україні, зокрема, втіленню тематичних і спеціалізованих просвітницьких проектів та розвитку безбар'єрного суспільства, у тому числі допомозі воїнам АТО і паралімпійцям.

Конкурс «Благодійна Україна» проводиться Асоціацією благодійників України із 2012 року з метою популяризації та заохочення широкого кола громадян до благодійності, сприянню ефективній роботі програм розвитку соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

 

Читайте також