НовиниНовини20 червня 2022

Embrace Ukrainе: головне про лайнап міжнародного телемарафону в Амстердамі

У вівторок, 21 червня, у столиці Нідерландів місті Амстердам, відбудеться міжнародний благодійний телемарафон на підтримку України Embrace Ukraine #StrivingTogether. Захід пройде напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі і прагне консолідувати європейську аудиторію навколо теми готовності України стати частиною родини ЄС. Також у межах марафону збиратимуться кошти через глобальну фандрайзингову платформу UNITED24 на закупку рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. 

В Україні подію транслюватимуть усі телеканали в межах марафону "Єдині новини", регіональні телеканали Суспільного мовника та інші. Також трансляція відбуватиметься на YouTube-каналах 1+1 і Atlas Festival та платформах 1+1 Video і Vodafone TV. 

Організатори телемарафону Embrace Ukraine #StrivingTogether один з найбільших медіахолдингів України 1+1 media, найбільший музичний фестиваль Східної Європи Atlas Festival та “Суспільне”. Партнери проєкту Vodafone, Mastercard Ukraine, Ощадбанк та ФК «Динамо Київ», головний медіапартнер ранкове шоу «Сніданок з 1+1». Захід реалізується за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ.

Читайте також