НовиниНовини9 листопада 2017

Година Анастасія - Копірайтер (стажер) Телеканал 1+1

Я завжди бачила свою майбутню професію пов’язану з телебаченням, але й подумати не могла, що в свої 19 років матиму змогу повчитися, а можливо колись і попрацювати пліч о пліч із професіоналами одного з найбільших медіа-холдингів України.

Моя історія стажування почалася з пошуку роботи на літо. І на першому ж сайті, перше ж оголошення, яке я побачила, було з 1+1 медіа, про стажування на посаду копірайтера. «Ну хіба це не доля?» - подумала я і вже наступного дня зняла відеорезюме і одразу без сумнівів його надіслала, ну а потім вже тестове завдання, співбесіда і довгоочікувані слова: "Вас прийнято".

У мій перший же день я їхала у ліфті з ведучою ТСН – Лідією Таран. Одразу стало зрозуміло, що це не звичайний офіс, тут царить магія телебачення. Мотивуючі написи на стінах, тенісний стіл і настільний футбол створюють атмосферу, в якій хочеться працювати і креативити.

Після знайомства з колективом, невеличкої екскурсії офісом, я одразу приступила до роботи. Цікаві задачі, що відрізнялися кожен день не давали засумувати. За час мого стажування я відкрила для себе не один цікавий фільм, серіал і телешоу. Ну і звичайно досить багато навчилася з того, що вміють досвідчені копірайтери. Окрім повсякденних завдань, була ще зустріч стажерів, де кожен презентував чим займається у свої робочі будні. І після усіх презентацій мені остаточно стало зрозуміло, що роботу кожного в 1+1 дійсно бачить уся країна.

І хоча мені ще є куди рости, і чому вчитися, стажування стало гарною основою для майбутнього розвитку. Я сподіваюсь, що  побачусь з 1+1 знову не тільки у телевізорі, а й доторкнуся зсередини до цієї атмосфери знову. 

Читайте також