НовиниНовини16 березня 2020

Заходи групи 1+1 медіа на час карантину

У зв’язку із пандемією коронавірусної інфекції COVID-19 та оголошенням карантину по всій території України, група 1+1 media запровадила ряд заходів. Зокрема, з 17 березня по 3 квітня включно ті структурні підрозділи, які безпосередньо не залучені в забезпеченні ефіру, мовленні телеканалів та новин, ТВ-виробництві, на час карантину переходять у віддалений режим роботи.

Для колег з тих структурних підрозділів, хто працюватиме з офісів, створені захищені умови перебування в приміщеннях (вологе прибирання щогодини, провітрювання приміщень, обробка дезінфектором найнебезпечніших зон), а також запроваджена можливість чергування – щоб декілька представників від функції почергово знаходилися в офісі, а інші працювали у віддаленому режимі. Якщо карантин буде продовжено, то компанія переглядатиме підхід до організації роботи.

Також, як обмежувальні заходи у зв'язку з коронавірусом, на період дії карантину:

- Ток-шоу “Право на владу” зніматимуть без глядачів у залі. Перший прямий ефір без глядачів вперше за 6 років існування проекту вже відбувся 12 березня. Наступні три випуски програми пройдуть у такому ж режимі.

- Телезйомки концерту “Вечір прем'єр з Катериною Осадчою” для «1+1», які мали відбутися 30 березня, відмінили. Телезйомку концерту перенесли на осінь 2020 року.

- Зйомки другого етапу проекту «Ліга Сміху», які були заплановані на 13-15 березня, перенесли на 6-8 квітня.

- Зйомки нової програми “Вечірній квартал” відбудуться в “Палаці Україна” у заплановані дати без глядачів.

Також була організована кросфункціональна команда з різних фахівців, задача якої – ретельно відстежувати всю інформацію щодо можливих загроз і приймати оперативні рішення для їхньої мінімізації. Компанія закупила велику партію дезінфекційних засобів для усіх офісів. В оупенспейсах, на кухнях і в санвузлах встановлені додаткові санітайзери. Приміщення регулярно провітрюються та дезінфікуються. Згідно з рекомендаціями МОЗ, в усіх офісах розклеєні плакати щодо профілактики захворювання, на плазмах та в інформаційних зонах розміщена актуальна інформація про перебіг подій. Також група розробила авторські фанові стікери, задача яких – закликати колег і гостей офісів не забувати про елементарні правила гігієни.

Група 1+1 media скасувала усі масові заходи на період карантину (як у Києві, так і в інших регіонах), в тому числі профорієнтаційні екскурсії офісом для школярів та навчальні курси Вищої Школи Media & Production. Старт освітньо-соціального турне 1+1 Digital Weekend 2020, який мав розпочатися в місті Дніпро 21 березня, перенесено на 23 травня.

Читайте також