НовиниНовини4 жовтня 2024

Як залучати та утримувати найкращих фахівців? 24 жовтня пройде конференція за участі фіналістів премії HR Pro Awards

Вже чотири роки HR Pro Awards стає рушієм розвитку HR-процесів та стратегій в Україні.

Премія об’єднує досвід провідних CEO та HR-професіоналів, готових ділитися передовими практиками управління, пошуку та утримання талантів. 

24 жовтня відбудеться кульмінація HR Pro Awards 2024, де будуть оголошені імена переможців. На гостей чекає насичена конференція, на якій фіналісти презентуватимуть свої проєкти, а також урочиста церемонія нагородження. 

Конференція «Шлях до успіху: інноваційні практики в HR»

У світі, де таланти визначають успіх, компанії повинні бути на крок попереду, активно формуючи тренди та використовуючи інноваційні рішення для залучення найкращих фахівців.

HR Pro та robota.ua організовують конференцію «Шлях до успіху: інноваційні практики в HR» – платформу для обміну досвідом та натхнення. Це унікальна можливість почути про секрети успіху від номінантів премії 2024 року, а також побачити їхні інноваційні HR-проєкти в дії. Фіналісти HR Pro Awards презентуватимуть свої найкращі практики та рішення, ділитимуться досвідом їх впровадження та досягнутими результатами. 

Серед спікерів: 

  • Сергій Коваленко — генеральний директор YASNO, компанії, що займається управлінням енергетичними рішеннями для населення та бізнесу.
  • Сергій Наумов — голова правління АТ «Ощадбанк», керує одним із найбільших державних банків України.
  • Євгенія Кузьминська - директорка з управління людськими ресурсами ОККО. 
  • Костянтин Войцеховський - директор департаменту з персоналу ДП “Ліси України”. 
  • Тімур Бондарєв — керуючий партнер Arzinger, провідної юридичної фірми, яка спеціалізується на корпоративному праві та консалтингу.

Окрім номінантів, ще 70 експертів розкриють секрети свого успіху та поділяться передовими HR-стратегіями. 

Що чекає на учасників конференції?

  • Концентрований досвід. Три насичені потоки, де ви зможете поглибити свої знання та отримати практичні інструменти від лідерів галузі.
  • Нетворкінг. Зустріньтесь та обміняйтесь ідеями з передовими HR-фахівцями, потенційними партнерами та однодумцями.
  • Кейси від практиків. Поглиблені стратегічні кейси та конкретні інструменти для їх впровадження у вашій компанії.
  • Нестандартні підходи. Відкрийте для себе інструменти, які виходять за рамки шаблонних HR-трендів та допоможуть вам знайти та утримати найкращі таланти.
  • Інсайти. Дізнайтесь, як створити привабливий бренд роботодавця та залучити найталановитіших кандидатів, навіть якщо ви стартап, який конкурує з гігантами ринку.

Як потрапити на HR Pro Awards у жовтні 2024?

Замовити онлайн чи офлайн квиток на конференцію та церемонію нагородження можна на офіційному сайті HR Pro Awards. Це чудова можливість підсумувати 2024 рік, щоб почати 2025-й з новими знаннями та натхненням.

Щоб зробити конференцію доступною для всіх охочих, незалежно від їхнього місцеперебування, організатори забезпечують запис усіх виступів. Таким чином, учасники з будь-якої точки світу зможуть отримати доступ до цінних інсайтів та стратегій, представлених на HR Pro Awards, та переглянути їх разом зі своєю командою для більш ефективного впровадження нових рішень.

Навіть найдосвідченіші HRD та СЕО розуміють, що робота з людьми завжди сповнена викликів. HR Pro Awards пропонує унікальну можливість не лише вчитися на власному досвіді, але й переймати найкращі практики від лідерів галузі. Відкритий обмін досвідом та інсайтами про те, як досягати виняткових результатів у сфері HR, допоможе вивести управління персоналом у вашій компанії на новий рівень.

Читайте також