НовиниНовини31 січня 2020

Канал ПЛЮСПЛЮС увійшов у ТОП-10 телеканалів України січня

Згідно із даними дослідження телевізійної аудиторії (ТВ панель), у січні дитячий телеканал ПЛЮСПЛЮС із показником частки (shr%) 2,4% увійшов до десятки українських каналів, що переглядають найбільше. Показники були зібрані з 1 до 28 січня по аудиторії 18-54 (вся Україна).  Дані ТВ панелі належать ІТК, дослідник – Nielsen, моніторинг – Комунікаційний Альянс.

«Для нас важливо, щоб перегляд ПЛЮСПЛЮС ставав традицією кожної сім’ї з дітьми дошкільного та шкільного віку. Результати дослідження ‒ підтвердження для нашої команди, що ми формуємо контентну сітку дійсно цікавими для аудиторії світовими прем’єрами та продуктами, тому ми продовжимо спостерігати за рейтинговою динамікою, аби й надалі займати достойне місце серед українських каналів», ‒ наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 media.

Нагадаємо, що ПЛЮСПЛЮС – анімаційний, розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку.  Програмну сітку каналу складають продукти власного виробництва, найкраще зі світової анімації, улюблені Disney, Nickelodeon, а також розвиваючі та пізнавальні програми.

Читайте також