НовиниНовини26 липня 2024

Київстар ТБ транслюватиме у вільному доступі літні Олімпійські ігри в Парижі

Трансляція усіх ігор ХХХІІІ літньої Олімпіади-2024 в Парижі буде доступна на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ без додаткової плати на телеканалі Суспільне Спорт.

Також на платформі ексклюзивно доступні шість документальних короткометражних стрічок про підготовку українських спортсменів до змагань в умовах війни, що були зняті в межах проєкту «The Will to Win - Воля до Перемоги!»

Сьогодні, 26 липня, у Парижі розпочнеться головна світова подія зі спорту — Олімпійські ігри. Вони триватимуть до 11 серпня. Загалом Україну представлятимуть 140 спортсменів у 26 видах змагань. Вперше в історії в Олімпіаді візьме участь українська збірна України з футболу на чолі із тренером Русланом Ротанем.

Вболівальники зможуть переглядати виступи українських представників у вільному доступі на Київстар ТБ. Офіційний транслятор літніх Олімпійських ігор – 2024 в Україні Суспільне мовлення заявив, що всі змагання за участі українських спортсменів будуть у фокусі уваги трансляцій. Щодня на телеканалах Суспільне Спорт та місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, а ще на каналах Eurosport будуть доступні всі трансляції, які триватимуть з 10 ранку і до опівночі.

Щоб переглядати Олімпіаду на Київстар ТБ, варто просто авторизуватись на платформі. Для авторизації потрібно обрати зручний пристрій для користування Київстар ТБ (телевізор, смартфон, WEB-версія тощо) та вказати свій номер телефону. Нагадуємо, що користуватись платформою кіно та телебачення Київстар ТБ можуть абоненти усіх мобільних операторів та інтернет-провайдерів.

Спеціально до Олімпіади за ініціативи Офісу Президента, Міністерства молоді та спорту, Національного олімпійського комітету та Асоціації «Дивись українське!» було створено проєкт «The Will to Win — Воля до перемоги!». Цей проєкт присвячений українським спортсменам, які готуються до Олімпійських ігор 2024 року в Парижі. Він демонструє умови, в яких українським спортсменам доводиться тренуватись та змагатись. «The Will to Win - Воля до Перемоги!» — це мультимедійний проєкт з фотовиставкою українських спортсменів, що проходить в українських містах, а також буде представлена в Парижі, та серія короткометражних документальних фільмів, які ексклюзивно серед українських ОТТ-платформ доступні до перегляду на Київстар ТБ у вільному доступі, за умови попередньої авторизації на платформі.

Це історія, в якій взяли участь шість українських спортсменів: гімнастка Вікторія Онопрієнко, чемпіон світу з греко-римської боротьби Жан Беленюк, гімнастка Олександра Паскаль, легкоатлетка Юлія Левченко, артистичні плавчині Марина та Владислава Алексіїви, а також тенісист Сергій Стаховський. Автори проєкту — Асоціація «Дивись українське!» (фотохудожник Сергій Михальчук, режисер Кадім Тарасов, продюсер Андрій Різоль).

Це перші Олімпійські ігри за час повномасштабного вторгнення росії в Україну. Тож для українців це ще один важливий міжнародний захід, де вкотре можна продемонструвати свою силу, волю та жагу до перемоги.

Читайте також