НовиниНовини6 червня 2024

Київстар ТБ запрошує провести вікенд на Kyiv Car Fest у столиці

8 та 9 червня 2024 року у столичному ТРЦ «Retroville» відбудеться виставка яскравих ексклюзивних автомобілів

На гостей чекає цікава насичена програма та приємні бонуси від платформи кіно та телебачення Київстар ТБ, яка стала інформаційним партнером заходу

Цього вікенду у Києві відбудеться фестиваль Kyiv Car Fest, який поєднає поціновувачів автомобільної культури. Окрім вражень від автівок, автомобільних шоу та фудкортів, кожен з відвідувачів фестивалю матиме можливість зіграти у тематичні квізи й квести та отримати за це подарунки, у тому числі від платформи кіно та телебачення Київстар ТБ, яка стала інформаціним партнером фестивалю.

Цьогоріч захід пройде у ТРЦ «Retroville» і буде розділений на дві зони – всередині ТРЦ та на вулиці. Щоб відвідати автомобільний вікенд, варто придбати вхідний квиток.

Автомобілі є незмінним атрибутом агента 007 Джеймса Бонда, який є героєм серії легендарних блокбастерів. Нещодавно на Київстар ТБ ексклюзивно вийшла повна колекція із 26-ти фільмів про Джеймса Бонда з українською озвучкою, тож платформа кіно та телебачення створить атмосферу бондіани й на Kyiv Car Fest. Серед 400 автомобілів, представлених на заході, на гостей також очікує улюблена автівка агента 007 – Aston Martin DB11, поблизу якої на відвідувачів чекатимуть приємні сюрпризи від Київстар ТБ.

Читайте також