НовиниНовини5 червня 2024

Команда 1+1 media здійснила мрію дочки загиблого героя про персональну зустріч зі співачкою Юлією Саніною

1+1 media у співпраці з благодійним фондом «Діти Героїв» продовжує реалізовувати нематеріальні бажання дітей українських захисників.

Цього разу команда ініціативи «Здійсни мрію» допомогла 17-річній Кірі Міщенко зустрітися зі фронтвумен гурту The Hardkiss Юлією Саніною та потрапити на концерт співачки.

Відео: http://surl.li/ufwvb 

Тато Кіри пішов захищати Батьківщину з початком повномасштабного вторгнення, адже вважав це своїм обов’язком. Його називали «мисливцем за танками», адже він знищив 35 цілей противника. Брав участь в обороні Київщини та Харківщини. Загинув під час виконання бойового завдання у грудні 2022 року, у нього залишилось шестеро дітей. Сама дівчина з теплом згадує про свого батька:

«Спогади про нього найсвітліші. Він любив гуляти в лісах, дуже любив історію, особливо історію України. Коли ми з ним гуляли, він завжди щось розповідав».

Пережити втрату дівчині допомагала музика, зокрема пісні її улюбленого українського гурту The Hardkiss. За словами Кіри Міщенко, у їхніх піснях виливався накопичений біль.

«Я в захваті від того, яка вона, Юлія, сильна особистість. На неї дивишся, а вона – людина-сталь. Холодна сталь, яка надихає», — зазначила Кіра. 

Знайомство з кумиром відбулося в Полтаві, де якраз проходив концерт у межах туру Special Kiss. Кірі та її молодшій сестрі Ані не лише вдалося побачити сценічні залаштунки, але й особисто поспілкуватися зі співачкою.

«Це велика відповідальність. Хотілося настільки багато сказати Кірі, а також підтримати її, обійняти душею та подарувати ті очікування, які в неї були. Щиро сподіваюся, що вдалося», — додала Юлія Саніна.

До того ж під час концерту Юлія зі сцени звернулась до мрійниці, присвятивши пісню «Маяк», яку дівчина любить найбільше: 

«Сьогодні у залі є особлива дівчинка, Кіра. Ми з нею познайомились перед концертом. Її мрією було потрапити на цей концерт. Кіро, знай, що твій тато — він Герой України. Це маяк для нас усіх. А тепер ти маєш нести його світло! Ця пісня для тебе!». 

Більше про особисту історію дівчинки, її захоплення та здійснення мрії — дивіться в сюжеті на YouTube-каналі проєкту «Ближче до зірок», що виходить на телеканалі ТЕТ, за посиланням.

Нагадаємо, що в лютому 2024 року команда ініціативи «Здійсни мрію» спільно з благодійним фондом «Діти Героїв» уклали меморандум про співпрацю. Партнерство передбачає реалізацію нематеріальних мрій дітей, які втратили одного або двох батьків внаслідок російсько-української війни. 

Також до Міжнародного дня захисту дітей Юлія Саніна спільно з фондом «Діти Героїв» оголосили збір на реабілітаційні табори для дітей полеглих українських Героїв. Кожен, хто зробить донат на суму від 100 грн, візьме участь у розіграші подарунків. Більше про це — за посиланням

Читайте також