НовиниНовини13 червня 2019

Команда 1+1 Digital завершила освітнє турне містами України

Минулої неділі проект 1+1 Digital Weekend завершив своє освітньо-соціальне турне регіонами України. Експерти команди 1+1 Digital провели три безкоштовні дводенні заходи про створення цифрових продуктів на перетині ІТ та медіа в Одесі, Харкові та Івано-Франківську. Загальна кількість відвідувачів івентів перевищила понад 1000 учасників, а кількість мотиваційних листів, що слугували «перепусткою» на захід – більше 2000 звернень.

Спікерами 1+1 Digital Weekend були експерти різного напрямку – маркетинг, журналістика, веб-дизайн, сторітелінг, продуктовий менеджмент, монетизація контенту – яких об’єднує робота на спільних проектах 1+1 Digital. Таким чином завдяки лекціям та case study учасники заходу могли уявити повний цикл роботи нових медіа.

«Нас дуже вразила жага до знань спеціалістів-початківців з регіонів України, які писали цікаві мотиваційні листи та вже зараз запрошують нас наступного року приїхати до їхніх міст. Приємно, що команда моїх менеджерів з 1+1 Digital розділяє мої погляди та з задоволенням ділиться знаннями зі студентами та молодими фахівцями. Для нас це персональний внесок у розвиток медіаіндустрії та країни», – зазначає директорка діджитал-напрямку 1+1 media Анна Ткаченко.

Тепер організатори проекту готуються до проведення масштабного 1+1 Digital Weekend у Києві, який заплановано на 17-18 серпня. Цього року до спікерської команди 1+1 Digital доєднаються спеціально запрошені лектори відомих зарубіжних компаній.

Читайте також