НовиниНовини21 вересня 2021

Київстар ТБ та Міністерство цифрової трансформації України підписали меморандум про співпрацю

Павло Рибак, керівник платформи Київстар ТБ, прокоментував: «Співпраця між Київстар ТБ та Мінцифрою є важливим стратегічним кроком у напрямку діджиталізації суспільства. Впевнені, що, об’єднавши зусилля, ми зможемо залучити до цієї важливої теми величезну аудиторію. Нині питання цифрової та медійної грамотності є пріоритетними і ми зі свого боку щиро віримо, що в цій сфері найближчим часом стануться позитивні зміни. Раді бути частиною загальної політики країни у поширенні цифрових знань та розраховуємо на плідну співпрацю».

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан зазначила: «Наша стратегічна мета — навчити мінімум 6 мільйонів українців цифрової грамотності за 3 роки. Тому я дуже рада, що завдяки партнерству з Київстар ТБ ще більше українців зможуть навчатися цифрової грамотності в інноваційному форматі освітніх серіалів». 

Зауважимо, що наразі налічується понад 60 безоплатних освітніх серіалів з цифрової грамотності, а у намірах є збільшення їхньої кількості задля поширення цифрових знань серед населення.

Читайте також