НовиниНовини14 грудня 2020

«Київстар ТБ» виповнився рік

«Київстар» — найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій для 25,4 млн абонентів мобільного і 1,2 млн абонентів фіксованого. Послуги 4G Компанії доступні на території, де проживає 85% населення України. Акціонери «Київстар» – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

«Київстар» 23 роки працює в Україні і є найбільшим платником податків до державного бюджету на телеком ринку, одним із найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією. 

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.

Група 1+1 media — один з найбільших медіахолдингів України, дитсрибуційне портфоліо якого налічує понад 26 телекакалів, серед яких 7 власних − «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «1+1 International», «УНІАН ТБ» та «Бігуді», а також група інтернет-сайтів, власний виробничий департамент, VOD-платформа 1+1 video і Вища школа Media & Production.

Додаткова інформація: www.media.1plus1.ua

Читайте також