НовиниНовини6 лютого 2018

Людмила Барбір стала куратором дитячої медіашколи

Улюблена українська ведуча ранкового шоу «Сніданок за 1+1» Людмила Барбір стала куратором дитячої медіашколи Вищої школи Media & Production. Навчання розпочнеться 17 березня і триватиме два місяці, протягом яких Людмила буде координувати навчання та разом з тренерами курсу ділитися з дітьми власним телевізійним досвідом.

«Навчати дітей − велика відповідальність. І я вважаю за честь стати куратором неймовірного майданчика, який занурює у світ медіа − Дитячої медіашколи Вищої школи Media & Production. Протягом двох місяців разом із великою професійною командою ми покажемо, як створюється чарівний телевізійний світ, познайомимо з зірками 1+1 медіа, навчимо створювати влоги, новинні сюжети, вести себе в кадрі, відкриємо, як працює телебачення зсередини. І можливо, комусь з маленьких студентів це допоможе визначитися з майбутньою професією. Чекаємо на ваших діток», − коментує Людмила Барбір.

Детальніше про дитячу медіашколу, умови вступу та навчання − на сайті Вищої школи Media & Productionі за посиланням: https://school.1plus1.ua/courses/dytiacha-media-shkola.

Людмила закінчила Київський Національний Університет Театру, Кіно і Телебачення за фахом «актриса театру і кіно» і вже понад п’ять років веде ранкове шоу на телеканалі «1+1». Бере участь у зйомках серіалів, художніх фільмів, дубляжі та дає майстер-класи з основ сценічної мови. В Україні її голосом розмовляють героїні блокбастерів «Аватар», «Росомаха». Захоплюється бойовими мистецтвами.

Читайте також