НовиниНовини13 серпня 2018

Мультфільми каналу ПЛЮСПЛЮС рекомендовані до перегляду в школах четвертий рік поспіль

Вже четвертий рік поспіль учні молодших класів традиційно розпочинатимуть свій навчальний рік з мультфільмами каналу ПЛЮСПЛЮС. Міністерство освіти і науки України вкотре рекомендує мультфільми власного виробництва каналу до перегляду учням 1-4 класів при проведенні Першого уроку та протягом навчального процесу.

Школярам рекомендовано до навчання два проекти каналу, кожен із них, окрім розважального характеру, має розвиваючий та надихаючий. Мультфільм «Світ чекає на відкриття» розповідає дітям про винаходи та надихає на їх створення, а «Це – наше, і це – твоє» – розповідає про здобутки і досягнення, якими пишається вся країна.   

«Для багатьох шкіл України вже є традицією розпочинати навчальний рік із мультфільмами ПЛЮСПЛЮС, а ми, зі свого боку, надзвичайно раді бути частиною навчального процесу. Аби навчання школярів було ще більш цікавим, наша команда продовжить готувати нові сюрпризи для  українських школярів, аби кожне свято Першого дзвонику завжди було для них особливим днем», – розповідає Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 медіа.

9 серпня Міністерство освіти і науки України направило листи до загальноосвітніх шкіл із офіційною інформацією щодо мультфільмів ПЛЮСПЛЮС та рекомендацію їх перегляду. Вчителі можуть отримати відеоматеріали проекту «Світ чекає на відкриття» та «Це – наше, і це – твоє» на сайті каналу ПЛЮСПЛЮС – http://plus-plus.tv/. Можливість завантаження буде доступна до кінця жовтня. У режимі онлайн мультфільми будуть доступні постійно.

Читайте також