НовиниНовини31 серпня 2020

На каналі 2+2 стартує оновлена програма «Спецкор»

Сьогодні, 31 серпня, на каналі 2+2 в ефір виходять оновлені новини «Спецкор» з  незмінними ведучими Олександром Моторним та Русланом Ярмолюком, які відтепер вестимуть програму у новій студії. Крім того, проект змінив логотип та візуальне оформлення ефіру.

Переглянути анонс до нового сезону «Спецкору» можна за посиланням.

«Скоро буде 10 років, як на каналі 2+2 існує власна інформаційна програма, шість з яких наші глядачі знають новини на 2+2 під брендом «Спецкор». Це завжди прямий ефір, і завжди інформація, яку наша команда пропускає через себе, вважає і називає: винятковою, вартою уваги наших глядачів. Ми розуміємо цінність глядацької довіри і усвідомлюємо, що інформація – це справжня зброя, яка повинна насамперед захищати й убезпечувати. "Знати –  означає бути озброєним" – ця теза у проморолику «Спецкора» до нового сезону з'явилась зовсім не випадково. Це те, що наша команда завжди вважала найголовнішим у своїй роботі і з чим ми виходимо до глядачів у новому сезоні, – коментує Олександр Моторний, шеф-редактор та ведучий проекту. – Ми не збираємось збавляти обертів, продовжуємо тримати руку на пульсі, аби щовечора глядачі 2+2 вчасно дізнавалися лише перевірену й надійну, варту їх уваги, найважливішу інформацію. Переможемо!»

Нагадаємо, що «Спецкор» – це унікальний інформаційний проект, в якому ведучі також є спеціальними кореспондентами з багаторічним досвідом роботи у гарячих точках. Щотижня ведучі Олександр Моторний та Руслан Ярмолюк змінюють один одного в студії програми, аби оперативно повідомляти про актуальні новини з місця подій.

Найгарячіші новини, про які повинен знати кожен, — в інформаційній програмі «Спецкор» з понеділка по п’ятницю о 18:15 на телеканалі 2+2.

Читайте також