НовиниНовини30 січня 2019

На телеканалі ПЛЮСПЛЮС стартує лютий світових прем’єр

Український дитячий телеканал ПЛЮСПЛЮС підготував місяць світових прем’єр для своїх глядачів. Упродовж лютого телеканал представить нові серії одразу чотирьох улюблених мультфільмів дітей ‒ «Губка Боб Квадратні Штани», «Бейблейд», «Елвін і Бурундуки», «Герої в масках», а також абсолютну прем’єру для українського ефіру ‒ «Закон Майло Мерфі».

«Впевнена, що нові серії улюблених зарубіжних мультфільмів та нові прем’єрні продукти на телеканалі ПЛЮСПЛЮС неодмінно принесуть радість нашим глядачам. Пишаюсь, що завдяки роботі команди каналу ще більше найкращої світової анімації стане доступною українському глядачеві», - наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 media.

2 лютого в ефірі стартують нові серії американсько-французького мультсеріалу «Елвін і Бурундуки». Цього разу улюблені бурундуки Теодор, Чіппет, Саймон і Елвін потраплять у неймовірно захоплюючі пригоди та авантюри. 

Новий сезон японського мультфільму «Бейблейд. Вибух Турбо» можна буде побачити на ПЛЮСПЛЮС вже 16 лютого. Історія стане продовженням мультсаги про групу блейдерів, що прямують за своєю мрією у незабутній подорожі до вершини.

Крім того, 18 лютого стартує показ нових прем’єрних серій культового американського мультсеріалу «Губка Боб Квадратні Штани», які занурять глядачів у дивовижні пригоди головних героїв у підводному містечку Бікіні Боттом. 

Звичайні діти вдень та супергерої, що на сторожі миру та спокою вночі – це «Герої в масках». 2 сезон англо-французького мультсеріалу з новими дуже складними завданнями для Кетбоя, Геко і Совки стартує з 20 лютого.

Завершує лютий абсолютна прем’єра диснеївського мультсеріалу «Закон Майло Мерфі», що стане новинкою для українського глядача. За сюжетом, головного героя Майло разом з друзями та собакою Діоджі постійно спіткають невдачі, але він знаходить з них вихід завдяки великому оптимізму та розумінню закону «якщо може статися щось погане, то воно обов'язково станеться». І це не дивно, адже Майло потомок автора закону – Едварда Мерфі. Мультсеріал стартує в ефірі вже з 23 лютого.

Проморолик

Читайте також