НовиниНовини11 квітня 2022

Напередодні матчу #StopWarInUkraine гравці “Динамо” та українські зірки зустрілися з переселенцями

Нагадаємо, у вівторок, 12 квітня о 20:30 (СЕТ, 21:30 за Києвом) на стадіоні Stadion Legii у Варшаві розпочнеться благодійний матч Match for peace #StopWarInUkraine між командами «Легія» з Польщі та українським «Динамо»

Перед початком футбольного поєдинку на гостей стадіону та телеглядачів чекатиме перфоманс, до якого будуть залучені вимушені переселенці з України жінки та діти, що наразі перебувають у Варшаві, та всесвітньо відомі українські співачки Тіна Кароль, Юлія Саніна (The Hardkiss), Катерина Павленко (Go_A) та DOROFEEVA.

До, під час та після матчу здійснватиметься збір коштів на вирішення найбільш гострих гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні. 

Транслюватиме подію польський телеканал TVP, українські мовники 2+2, 1+1 International, Динамо Київ TV, М1, платформи онлайн-телебачення 1+1 Video, Київстар ТБ, YouTube-канали FootballHub, «Динамо», ТСН та УНІАН. 

Ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб «Динамо» та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України. 

Читайте також