НовиниНовини15 листопада 2018

Новини «Спецкор» на 2+2 б’ють рекорди телеперегляду

«Такі показники є яскравим прикладом наполегливої командної роботи “Спецкору” та телеканалу 2+2. Сподіваюся, що цей ріст є насамперед результатом серйозності проекту та важливості тем, які висвітлюються в програмі, а також показником сталої й зростаючої довіри глядача до “Спецкору”», - коментує шеф-редактор та ведучий програми «Спецкор» Олександр Моторний.

Досягнення новин «Спецкор» спостерігається на тлі загального росту показників телеперегляду інформаційного блоку каналу «2+2», який веде системну роботу над удосконаленням сітки мовлення.

«Ми ретельно вивчаємо вподобання тих глядачів, які вже давно є шанувальниками каналу 2+2, а також щоденно працюємо над тим, аби завоювати прихильність нових. Завдяки укріпленню програмної сітки каналу та успішній роботі редакції з контентною складовою випусків і подачею інформації, новини «Спецкор» стали більш динамічними, цікавими та яскравими, саме такими, які до вподоби нашим телеглядачам, –  коментує генеральний продюсер телеканалу 2+2 Максим Кривицький. – Бажаю команді «Спецкору» не зупинятися на досягненому та продовжувати зростати».

За останній рік програма «Спецкор» вже зазнала ряд трансформацій, які були позитивно сприйняті глядачем. Проте команда проекту не планує зупинятися на досягнутому, і у новому телевізійному сезоні на «Спецкор» чекає ще більше змін, детально про які буде повідомлено вже незабаром.

Нагадаємо, інформаційно-аналітична програма «Спецкор» - це перший проект на українському телебаченні, в якому ведучі також є спеціальними військовими кореспондентами і регулярно працюють в зоні бойових дій на Сході країни.

Дивіться найактуальніші новини дня у програмі «Спецкор» з понеділка по четвер о 18:15 на каналі 2+2. 

Читайте також