НовиниНовини26 березня 2020

Paramount Comedy покаже культовий серіал про медиків «Клініка»

Український розважальний телеканал Paramount Comedy, який є адаптацією міжнародного Comedy Central, анонсує весняну прем’єру — телесеріал «Клініка».

Легендарний американський ситком, який за роки свого існування здобув мільйони прихильників на всіх континентах, у гумористичній формі розповідає про навчання, роботу та життя медиків. У центрі сюжету — троє друзів-інтернів: Джон Доріан, Крістофер Тьорк і Еліот Рід. Усі вони тільки-но закінчили медичний інститут і розпочали роботу в клініці «Священне серце».

Юний і наївний Доріан мріє стати таким же професійним лікарем, як і його наставник — жорсткий, але харизматичний, доктор Кокс. Його другові з інститутських часів, веселому хлопцю на прізвище Тьорк, пощастило також влаштуватися працювати в цю ж клініку, і тепер вони ділять не тільки всі професійні радощі та прикрощі, а й квартиру. І третя, але не менш важлива, ланка цієї трійці − мила і трохи невпевнена в собі Еліот, якій разом із хлопцями доведеться пережити всі етапи свого розвитку як професіонала і ще безліч супутніх життєвих пригод.

Прем’єра серіалу відбудеться на каналі Paramount Comedy 1 квітня о 21:05. 

«Ви ж, напевне, чули вислів про те, що сміх подовжує життя? Так це, виявляється, правда! Вчені підрахували, що під час сміху в нашому тілі працює приблизно 80 м’язів: у нас активно рухаються плечі, напружується прес, вібрує діафрагма, через що дихання стає інтенсивнішим, пришвидшується серцебиття, підвищується рівень кисню в крові, а ендорфін — гормон щастя і радості — виробляється чи не в кілька разів інтенсивніше! Бажаєте перевірити? Культовий серіал «Клініка» вам у поміч! Із ним рівень вашого ендорфіну гарантовано зросте, а яскраві та смішні «перли» молодих лікарів, героїв серіалу, увійдуть до вашого персонального арсеналу жартів на всі випадки життя! Тож, вмикайте Paramount Comedy, дивіться «Клініку» у крутій українській озвучці та смійтесь на здоров’я!», − прокоментувала Оксана Петришин, генеральний директор телеканалу Paramount Comedy Україна.

Нагадаємо, що телеканал Paramount Comedy показує все, що смішно − кращі комедійні серіали та фільми − українською мовою. Дізнатись більше про них можливо на офіційному сайті каналу, а також на сторінках Paramount Comedy у соціальних мережах Facebook та Instagram.

 

Читайте також