НовиниНовини28 серпня 2020

Paramount Comedy розпочинає новий сезон

Осінь на Paramount Comedy обіцяє новинки, на які зачекалися глядачі. Прем’єра шостого сезону серіалу «Клініка» відбудеться 10 вересня. Також телеканал підготував спеціальну програму до 1 вересня — марафон ситкому «Дитинство Шелдона», який влучно пасує до Дня знань та старту нового навчального сезону.

У новому, шостому, сезоні  легендарної «Клініки» стосунки між героями заплутуються. Вагітності трапляються. Але й депресія наростає. Вибухають ще й страйки персоналу у клініці. Звучить все підозріло і чимось нагадує 2020-й? Але це ж «Клініка», тому все одно буде смішно, бурхливо та  життєствердно.

«Дитинство Шелдона», приквел до добре відомого багатьом глядачам ситкому «Теорія великого вибуху», розповідає про 9-річного Шелдона, який, незважаючи на достатньо юний вік, вже ходить до середньої школи у Східному Техасі, де проживає з батьками. Хлопець має надзвичайні інтелектуальні можливості, через що йому важко знайти своє місце у світі.

Дивіться прем’єру шостого сезону «Клініка» 10 вересня о 21:25 та приєднуйтеся до марафону «Дитинство Шелдона» з 1 вересня о 13:55.

Перевіряйте розклад найулюбленіших серіалів, дивіться Paramount Comedy вдома або будь-де онлайн на 1+1 video. Слідкуйте за останніми новинами телеканалу на сторінках у facebook та instagram.  

Додатково:

Paramount Comedy молодіжний розважальний канал із сильним культовим контентом. Це українська адаптація популярного міжнародного каналу Comedy Central, який зібрав найкращі зарубіжні ситкоми, комедійні серіали, повнометражні фільми, скетчі та анімаційні серіали. Paramount Comedy пропонує глядачу дивитися прем’єри улюблених та відомих у світі серіалів рідною мовою, адже весь контент адаптовано українською.

paramountcomedy.com.ua

Читайте також