НовиниНовини30 грудня 2019

Paramount Comedy влаштовує #марафонмарафонів на новорічні свята

Молодіжний розважально-гумористичний телеканал Paramount Comedy, який є українською адаптацією міжнародного Comedy Central, проведе марафон марафонів популярних телесеріалів під час новорічних свят.

Спеціально для своїх прихильників телеканал сформував підбірки серій найкращих серіалів, об’єднавши їх у окремі марафони. Завдяки ним глядачі зможуть насолодитись переглядом улюблених епізодів без перерв та реклами:

·       «Корпорація» марафон усіх епізодів серіалу, який допоможе вам прокинутись та налаштуватись на новорічний лад вже із самого ранку 31 грудня.

·       «Святкуй хітово» − новорічний марафон епізодів улюблених серіалів, який триватиме усі новорічні свята, починаючи з 31 грудня.

·       «21 краща серія року» − марафон стартує 31 грудня о 15:35. До нього увійдуть найкращі епізоди із серіалів «Юний Шелдон», «Мамця», «Бруклін», «Олд Скул» та «Гірше не буває».

·       «Щурячі серії» − марафон смішних епізодів, у яких герої перегризуть одне одному все, що тільки можна перегризти. Серед них ‒ «Друзі», «Труднощі асиміляції», «Cпільнота», «Теорія великого вибуху», «Буває і гірше».  Початок 1 січня об 11:00.

·       «Веселі січневі» − марафон мовитиме в ефірі щодня з 2 по 11 січня, починаючи з 11:00, та складатиметься із епізодів серіалів «Буває й гірше», «Останній справжній чоловік», «Американська сімейка», «Мамця» та «Новенька».

·       «Різдвяний марафон» − щоб організаційний клопіт через передсвяткову та святкову метушню не спонукав до стресу, щосуботи о 16:00 на каналі йтиме показ кращих різдвяних серій улюблених серіалів.  

Нагадаємо, що телеканал Paramount Comedy показує все, що смішно − кращі комедійні серіали та фільми − українською мовою. Дізнатись більше про них можливо на офіційному сайті каналу, а також на сторінках Paramount Comedy у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Читайте також