НовиниНовини7 квітня 2020

ПЛЮСПЛЮС показав найкращі результати телеперегляду «Всеукраїнської школи онлайн»

Телеканал ПЛЮСПЛЮС, що входить до групи 1+1 media, показав вчора, 6 квітня, у перший день старту ініціативи «Всеукраїнська школа онлайн», найкращі результати телеперегляду уроків серед інших каналів, які підтримали ініціативу. ПЛЮСПЛЮС у рамках свого проєкту «Українська ТБ Школа» транслював вчора для учнів 5-го класу у прямому ефірі уроки з англійської мови та математики. Телеканал став абсолютним лідером телеперегляду за основними аудиторіями. Так, 6 квітня частка за аудиторією «4+, Вся Україна» склала 4,8%, частка за аудиторією 18-54 (50К+) склала 3%. Загалом уроки побачило майже 670 тисяч глядачів.

Нагадаємо, для учнів 5-го класу розклад побудований таким чином, що школярі дивитимуться на телеканалі ПЛЮСПЛЮС 3-4 уроки на день. У понеділок: Англійська мова; Математика; Руханка. У вівторок: Українська мова; Математика; Руханка. У середу: Українська мова; Історія; Руханка; Англійська мова. Розкладом на четвер буде: Українська мова; Математика; Руханка. У п’ятницю: Англійська мова; Математика; Руханка.

Уроки доступні до перегляду також на ресурсах групи 1+1 media: 1+1 video, Київстар ТБ, ТСН.ua, УНІАН.net, Главред.

На телеканалі УНІАН-ТБ транслюються уроки для учнів 8-го класу.

Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі - Nielsen; моніторинг - Комунікаційний Альянс. Показники розраховані для цільових аудиторій: 4+ (Україна), 18-54 (50К+). Детальніше про показники і визначення цільових аудиторій - у глосарії ІТК.

Читайте також