НовиниНовини13 квітня 2021

Прем’єра 11 сезону «Американської сімейки» на Paramount Comedy

Комедійний серіал «Американська сімейка» вперше з’явився на екранах у 2009 році. А 10 років потому вийшов 11 сезон, який і став завершальним для серіалу. Глядачі знову поринуть у вир подій та пригод татусів Притчетт-Такер, виховання дітей у сім’ї Данфі або питання віку та статусу у родині Дельгадо-Притчетт.

Лейтмотивом фінального сезону «Американської сімейки» є дорослішання та незворотний плин часу. Ще вчора здавалося, що діти та онуки остаточно сіли на шию і здихатися їх буде неможливо. Але вже сьогодні, коли родинні гніздечка спорожніли, «дорослі» відчули, що тиша — не для них. І попри шанс нарешті «пожити для себе», старше покоління «Американської сімейки» відчайдушно намагається повернути звичайний хаос та гармидер у своє життя. Джей приміряє роль енергійного  пенсіонера, а Глорія — амбіційної бізнес-акули. Несподівані кар‘єрні зміни відбуваються й у житті Філа. А от Мітчел з Кемереном зважуються на другу дитину!

Дивіться улюблені серіали щодня на телеканалі Paramount Comedy та вмикайте прем’єрні епізоди 11 сезону «Американської сімейки» вже наступного понеділка, 19 квітня, о 16:25 та 19:45.

Читайте також