НовиниНовини27 квітня 2021

Прем’єра 7 сезону серіалу «Ґолдберги» на Paramount Comedy

10 травня, у понеділок, на телеканалі Paramount Comedy відбудеться прем’єра сьомого сезону комедійного серіалу «Ґолдберги». Нові епізоди проєкту можна дивитися увечері о 18:05 та 22:15.

«Ґолдберги» — культовий американський ситком про дружню родину з однойменним прізвищем, яка мешкає у США у 80-х роках минулого століття. Їхні стосунки здаються ідеальними, проте якщо спостерігати з безпечної відстані. У іншому випадку — витримати цунамі класичних «ґолдберівських» емоцій дуже складно.

За сюжетом сьомого сезону, юні Ґолдберги намагаються вирватися з батьківського дому. Старшим дітям це більш-менш вдається, а от наймолодшому, Адаму, щастить значно менше. Він стає єдиним об’єктом дикої материнської любові, і весь сезон страшенно потерпає від цього. Щоправда, навіть відстань не захищає дітей — Еріку та Баррі — від гіперопіки їхньої матері Беверлі на сто відсотків. Беверлі Ґолдберг й надалі знаходить карколомні способи «дістати» своїх дітей, втрутитися в їхнє особисте життя та нав’язати власні правила.

Попри легкий меланхолійний присмак, пов’язаний із великими змінами в родині, сьомий сезон «Ґолдбергів» — традиційно щедрий на неочікувані повороти подій та суперкомічні ситуації. 

Дивитися улюблені культові серіали можна щодня на телеканалі Paramount Comedy, а прем’єрні епізоди сьомого сезону «Ґолдберги» вже з 10 травня щовечора у будні о 18:05 та 22:15 заряджатимуть глядачів на позитивний весняний настрій. 

Читайте також