НовиниНовини19 квітня 2021

Прем’єра 8 сезону ситкому «Останній справжній чоловік» на Paramount Comedy

27 квітня, у вівторок, о 14:20 та 21:50 телеканал Paramount Comedy покаже прем’єрні епізоди восьмого сезону серіалу «Останній справжній чоловік». Хто він, справжній чоловік? Комедійний серіал розповідає про звичайну родину, на перший погляд. Але головний герой — Майк Бакстер, справжній та хороший чоловік, глава сімейства та батько трьох «з половиною» нащадків.

Бійтеся власних бажань, бо вони мають тенденцію збуватися — такими словами можна охарактеризувати восьмий сезон «Останнього справжнього чоловіка». Ванесса Бакстер, дружина Майка, починає сумувати  через те, що діти подорослішали і роз‘їхалися хто куди, а життя втратило барви... Але спокій подружжя Бакстерів триватиме не довше за родинну вечерю. Дуже швидко Майк, Ванесса, доньки та їхні дуже специфічні чоловіки стикнуться з новими викликами, радикальними змінами та неочікуваними випробуваннями!

Дивіться улюблені серіали щодня на телеканалі Paramount Comedy та не пропустіть прем’єру восьмого сезону ситкому «Останній справжній чоловік» у вівторок, 27 квітня, о 14:20 та 21:50.

Читайте також