НовиниНовини3 жовтня 2019

Прем’єра на Paramount Comedy: канал покаже новий серіал «Корпорація»

Розважальний телеканал Paramount Comedy підготував осінню прем’єру для своїх глядачів − новий серіал «Корпорація». Показ його першого епізоду українською мовою відбудеться на каналі вже 8 жовтня о 21:25.

«Корпорація» − це ситуаційний комедійний серіал, який у гумористичній формі розповідає про нелегке життя співробітників великої корпорації під управлінням керівника-тирана. У центрі сюжету – двоє молодших менеджерів, Мет та Джейк, які мріють про стрімкий кар’єрний ріст, а натомість постійно вплутуються у всілякі негаразди і часто отримують за це на горіхи. Якби не їхня колега Грейс із відділу кадрів – звільнення цих двох було би неминучим, а халеп, катастроф та форсмажорів у них би додалось удвічі більше, не рахуючи постійних проблем, які їм радо влаштовують помічники-підлабузники боса.

Світова прем’єра серіалу відбулась у 2018 році у Сполучених Штатах. Наразі він має високу оцінку 7,5/10 за версією престижного американського сайту для оцінювання кіно- та телекартин IMDB, а продюсери вже працюють над зйомками третього сезону серіалу, який вийде на телеекрани у 2020 році.

Нагадаємо, що телеканал Paramount Comedy показує все, що смішно: кращі комедійні серіали, найвдаліші скетчі та мультсеріали. «Друзі», «Теорія Великого Вибуху», «Південний парк», «Голдберги», «Американська сімейка», «Буває й гірше», «Юний Шелдон» − все це для вас на Paramount Comedy українською мовою.

Дізнатись більше про серіали, що транслює телеканал, можливо на його офіційному сайті: paramountcomedy.com.ua.

Читайте також