НовиниНовини29 грудня 2018

Роман Бебех припиняє роботу в групі 1+1 media

Спортивний коментатор, журналіст проекту «Профутбол» телеканалу «2+2» та керівник мультиплатформного ЗМІ FootballHub Роман Бебех з 1.01.2019 припиняє роботу в групі 1+1 media.

У спортивному департаменті холдингу Роман працював з 2010 року. За час роботи став одним з найкращих журналістів проекту «Профутбол». До команди FootballHub він приєднався від початку його створення, де вів власну рубрику ROMARIOBEBETO, а з квітня 2018 року став керівником мультиплатформного медіа. За час свого керівництва Роман досягнув поставлених показників з кількості підписників у соціальних мережах та разом із командою вивів проект FootballHub у прибутковість.

«Мені шкода, що Рома йде з компанії, адже він – справжній професіонал. Я пишаюсь тим, що колись запросив на роботу 19 річного хлопця, який побудував успішну кар’єру і тепер робить крок на зустріч новим викликам. Бажаю Ромі успіхів у новій справі», – сказав керівник управління спортивних проектів 1+1 media Степан Щербачов.

«Роман сприяв створенню сильної команди журналістів, яка робить контент не тільки про футбол, а й довкола футбольної тематики, залучаючи тим самим нову аудиторію. Він справжній професіонал, який відчуває потреби спортивної аудиторії та вміє створювати популярний продукт для інтернет-середовища. Ми вдячні Роману за внесок у трансформацію та розвиток FootballHub», – прокоментувала директор діджитал-напрямку Анна Ткаченко.

«За 8 з половиною років роботи  група 1+1 media стала для мене рідним домом. Тут повірили в мене та дали можливість для розвитку. Репортажі з різних міст та країн, спілкування з цікавими людьми (знайомства, про які я міг лише мріяти), коментарі футбольних матчів… Робота моєї мрії! Останні 9 місяців менеджерська роль у проекті FootballHub – це великий аванс з боку керівництва та відповідальність перед командою.  Я хочу подякувати компанії та всім людям, які були поруч. Без командної роботи не було б результатів, що ми змогли досягти. Відчуваю, що в моєму професійному житті необхідні зміни. Хочеться з іншого боку подивитись на український футбол та наші медіа. Я залишаю холдинг 1+1 media, але продовжую бути  патріотом «Профутболу» та проекту FootballHub», – відзначив Роман Бебех.

Обов'язки керівника проекту FootballHub тимчасово виконуватиме керівник управління веб-продакшн 1+1 Digital Данило Щестюк. Володимир Звєров залишається шеф-редактором мультиплатформного ЗМІ. Наразі компанія проводить внутрішній конкурс кандидатів на посаду керівника FootballHub серед власних співробітників.

 

Читайте також