НовиниНовини23 грудня 2019

Розважальний телеканал Paramount Comedy святкує своє 2-річчя

Цього місяця розважальний телеканал Paramount Comedy, який транслює популярні закордонні серіали українською мовою, святкує 2-річчя із початку мовлення в українському телевізійному просторі.

Так, починаючи з грудня 2017 року телеканал цілодобово пропонує глядачам культовий контент, серед якого кожен знайде щось своє: найкращі комедійні серіали та фільми. За два роки Paramount Comedy здобув велику кількість прихильників по всім регіонам України, про що свідчать аналітичні дані: станом на кінець 2019 року частка перегляду каналу склала 0,33 по аудиторії  18-54 у містах 50+, у порівнянні із часткою 0,16 у 2018 році.  Також телеканал отримав престижну індустріальну відзнаку BIG DATA AWARDS «Serious Challenger 2018» у групі українських каналів, що демонструють серіали.

Серед найбільш рейтингових продуктів каналу – такі добре відомі серіали, як: «Друзі», «Теорія Великого Вибуху», «Південний парк», «Корпорація», «Останній справжній чоловік», «Голдберги», «Мамця», «У філадельфії завжди сонячно» та багато інших.

Наразі аудиторія сторінок каналу у соціальних мережах Facebook та Instagram налічує понад 43 000 прихильників.

«Я вдячна нашим глядачам за прихильність, а підписникам за сердечки, лайки та коментарі в соцмережах. Ви - найкращі!   Власне, у нас з вами багато спільного: так само, як і вам, продукт Paramount Comedy Україна мені ніколи не набридає.  Навпаки:  піднімає  нікудишній  настрій та запалює найпохмуріші будні.  І це беручи до уваги, що Paramount Comedy для мене не тільки chill і fun, а, насамперед, робота. Власне, за цю можливість радіти кожному новому виклику, експериментувати, іронізувати та реготати я і хочу подякувати глядачам і нашим партнерам компанії Viacom (MTV).  Наступного року ми плануємо потішити наших глядачів новими серіалами та премєрними сезонами наших хітових продуктів. Далі буде ще яскравіше!», − прокоментувала Оксана Петришин, генеральний директор телеканалу Paramount Comedy Україна.

Спеціально до дня народження канал Paramount Comedy та популярне ранкове шоу «Сніданок з 1+1» проводять розіграш подарунків серед своїх прихильників у соціальних мережах. Про це сьогодні, 23 грудня, оголосили ведучі в ранковоу ефірі шоу: https://www.youtube.com/watch?v=OgSQJmo7nRE.

Детальна інформація про розіграш призів доступна на офіційних сторінках шоу «Сніданок з 1+1» та каналу Paramount Comedy у соціальній мережі Facebook:

https://www.facebook.com/paramountcomedy.ua

https://www.facebook.com/snidanok/

Дізнатись більше про серіали та фільми, що транслює Paramount Comedy, можливо на офіційному сайті телеканалу: paramountcomedy.com.ua

 

Читайте також