НовиниНовини21 січня 2021

«Секс, Інста і ЗНО» з’явився на «Київстар ТБ»

Найрезонансніший український серіал 2020 року з’явився на ще одній онлайн-платформі. Відтепер перший сезон «Секс, Інста і ЗНО» доступний абонентам всіх пакетів «Київстар ТБ»: спільного сервісу онлайн-телебачення від компаній 1+1 media та «Київстар».

«Секс, Інста і ЗНО» — перший український серіал, знятий виключно для відеоплатформ командою 1+1 Digital Studios. Результат творчого тандему Ірини Никончук (1+1 Digital Studios) та лауреата премії «Золота Дзиґа» Антоніо Лукіча не лишає байдужим ані підлітків, ані дорослих. Адже в основі сюжету — реальна історія, яка надихнула сценаристів Євгенію Бабенко та Павла Острікова на створення 12-серійної драмеді.

Головна героїня серіалу — Саша Моцак — найкраща дівчина в школі, яка має і друзів, і ворогів, її хлопець — спортсмен і красунчик, на її Instagram підписано ледь не півміста, а ще є армія палких шанувальниць із початкової школи. Та в один день усе це руйнується просто на очах, саме перед виборами президента школи. Запекла «подруга» Саші, Єва Горбатюк зробила все можливе, аби позбутися конкурентки, і їй це вдалося — таємний акаунт з інтимними фантазіями школярки побачила уся школа. Недитяче протистояння старшокласників, виснажлива підготовка до ЗНО, кохання, дружба, перший секс і вічні проблеми з батьками — усе це з перших серій захоплює глядача і дозволяє зануритись в шкільну атмосферу життя покоління Z. 13 головних героїв, пов’язаних любов’ю, ненавистю і навіть сороміцькими таємницями, відверто і без цензури розповідають історію, в якій багато хто пізнає себе або когось зі своїх близьких.

«Цей серіал здіймав хвилі дискусій ще з моменту виходу тизера. Після прем’єри була велика кількість полярних відгуків у соцмережах, позитивні, що зазвичай невластиво для таких проєктів, рецензії критиків, схвальні коментарі громадських організацій і психологів. І зараз кожна нова серія супроводжується жвавим обговоренням. Тож відтепер свою думку про «Секс, Інста і ЗНО» можуть скласти й наші абоненти: адже 12 серій доступні користувачам всіх пакетів «Київстар ТБ» без плати за трафік», — говорить Павло Рибак, керівник проєкту «Київстар ТБ».

Серіал, як і інший контент на платформі «Київстар ТБ», можна переглядати одночасно з п’яти пристроїв: смартфон, планшет, ноутбук, Smart TV та ТБ-тюнер. Нагадаємо, «Київстар ТБ» розпочав роботу в грудні 2019 року, об’єднавши «Домашнє телебачення» від «Київстар» та додаток «Kyivstar Go TV». Зараз сервіс пропонує своїм користувачам 225 телеканалів, а також 10 000 фільмів та серіалів із загальною тривалістю понад 50 тисяч годин.

Читайте також